Zdravím,
Před 3 lety jsem si koupil sluchátka Audio Technica ATK-CKM55. Pak se mi porouchaly a hned na to jsem dostal k mobilu urBeats od Dr. Dre. Abych řekl pravdu tak u prvního zmíněného modelu mi trošku chyběly basy. Připadalo mi, že hudba byla taková planá.
U druhých jsem byl naprosto spokojen (hlavně při využití systémového ekvalizéru BeatsAudio). Bylo prostě vidět, že sluchátka jsou dělaná přímo pro BeatsAudio ekvalizér. A věřím, že většina vás, audiofilů, mě za tento výrok ukamenuje. BeatsAudio se brzy zbavím, protože si budu kupovat nový mobil, takže potřebuji nějaká sluchátka, co by mohla ekvalizér alespoň částečně suplovat.
Po roku se porouchaly i druhá sluchátka a já teď hledám náhradu za cenu okolo 1 000 Kč. Poslouchám především 48kbps ACC streamy rádií, případně indie, alternative, pop nebo taneční hudbu. Vyhlídl jsem si sluchátka Sennheiser CX 300-II nebo také některé a-Jays. Na trhu jsou two, three a four. Sám jako laik vidím rozdíl jen v názvu a pravděpodobně jde asi jde o označení generace. Ale rozdíl v reprodukci mi snad budete schopni popsat vy.
Co byste mi tedy doporučili?