Sluchátka do cca 3000 Kč - DJ/na ven

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod n_a_m_e 1. 10. 2013 18:17

Co takhle: http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 89801.html ? Na head-fi maj vcelku dobré hodnocení(jako pro80/hi2050). Jsou to teda pořádný potvory, ale design(hlavně v té bílohnědé) vypadá zajímavě, nemusela by dělat ostudu.
Edit: Ještě mě napadaj http://www.aliexpress.com/item/Rambled- ... 72475.html ... minimálně vypadaj pěkně https://forum.lowyat.net/topic/2716909/all :).
AKG K702 + SMSL SH9 + SMSL M500
n_a_m_e
Junior

Odeslat příspěvekod TheUnheard 1. 10. 2013 20:14

a co tak bazarove HD25? ^^
i5 4790k+GTX960+16GB => uDac2-HP => 1964-T / ADAM F5 / HD 800
iPod touch 3g 64GB => 1964-T
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karminkotak 1. 10. 2013 20:34

naozaj tie 25tky vychadzaju ako najrozumnejsia volba na roky spokojneho pocuvania...
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karminkotak 1. 10. 2013 22:00

zabudol som este na jeden model, ktory som pocul nedavno a za danu cenu sa mi pozdaval... vies ich zobrat aj von, neurvu Ti hlavu a vies ich zapojit aj doma a pocuvat... JBL-J 55. dostali aj celkom slusne hodnotenie v Stereu Videu ked tam boli par mesiacov dozadu testovane, ja som ich pocul na predajni v Bratislave a bolo to ok... u nas stoja cca 80eur
Sennheiser HD25 CII
Takstar HI 2050
Pioneer HDJ 1500
Sony MDR V6
Audio Technica ATH M50
Maxell Retro DJ
Koss Porta Pro starší model :-)
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sterba.95 2. 10. 2013 00:06

Díky moc, ty JBL jsou téměř přesně to, co jsem hledal. Zatím je to pro mě jasný favorit, líbí se mi po všech stránkách, jsou u nás za dobré ceny a podle recenzí taky v pohodě.
sterba.95
Junior

Odeslat příspěvekod karminkotak 2. 10. 2013 04:31

nemas zac, stastnu ruku pri vybere a potom sa pochval, co mas :)
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sterba.95 5. 10. 2013 09:46

Tak jsem si tedy JBL objednal, v pondělí bych je měl mít doma. Jak budu mít něco naposloucháno, napíšu, co a jak ;-)
sterba.95
Junior

Odeslat příspěvekod sterba.95 8. 10. 2013 16:20

Tak sluchátka mi včera přišli, zatím jsem s nimi velmi spokojen, co se zvuku týče, tak za danou cenu je fakt super, výrazný basový projev ale nejsou přebasované natolik, aby mi to vadilo.

Ještě jednou díky za radu, protože bych na ně sám nepřišel a pro moje využití se perfektně hodí.

Tímto asi toto téma můžeme uzavřít, kdyby měl někdo nějaký dotaz ohledně sluchátek, můžete klidně psát sem nebo zprávu ;-)
sterba.95
Junior

Odeslat příspěvekod sterba.95 29. 7. 2014 23:36

Tak sluchátka asi po půl roce používání začala napraskávat, asi týden zpátky mi přestala fungovat jedna mušle, chtěl jsem je reklamovat zítra, ale používal jsem je stále k mixování hudby, protože jsem většinou stejně potřeboval pouze 1 sluchátko, nicméně při běžném nasazení na hlavu celá sluchátka praskla nahoře na hlavovém mostu.

Myslíte si, že to má cenu reklamovat? Moc jsem je nepoužíval, spíš párkrát do týdne a choval jsem se k nim řekl bych šetrně. Zvukově za tu cenu nebyla špatná, konstrukčně už je to evidentně o dost horší.. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... a55ed55902
sterba.95
Junior

Odeslat příspěvekod karminkotak 30. 7. 2014 01:08

pekne... :| evidentne neboli stavané na dj-use... reklamuj a pokiaľ chceš aj ďalej slúchadlá používať takto, naozaj ber po reklamácii tie HD25, ktoré som Ti minulý rok radil ako prvé... s nimi môžeš robiť naozaj takmer čokoľvek a neprasknú :) (dlhoročné skúsenosti)
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sterba.95 30. 7. 2014 11:15

Az vcera jsem zjistil, ze v prodejne audigo v Brne maji na vyzkouseni a prohlednuti jak HD25, tak i V-Mody, ktere jsem chtel zkusit a poslechnout jsem si chtel i Beats Mixr, o kterych jsem cetl, ze jsou jedina sluchatka od Beats, ktera za neco stoji.. O kvalite HD25 jsem presvedcen, designove se mi ale tolik nelibi. Uvidim, jak se mi budou zdat nazivo.
sterba.95
Junior

Odeslat příspěvekod karminkotak 30. 7. 2014 20:57

V moda je ok, 25 asi najviac ok aj keď vyzerajú obyčajne ale sú fakt skvelé... a Mixr, vzhľad pekný ale zvuk otrasný, veď uvidíš keď vyskúšaš...
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sterba.95 19. 8. 2014 14:08

Tak sluchatka jsem uspesne reklamoval, nicmene vraceni penez nebylo mozne, ale plus je, ze na mall.cz mi je asi za 18dni vymenili za nove, moc jsem v to uz ani nedoufal.

2 tydny zpatky jsem si poridil ve sleve za 2500 Kc Technics RP-DJ1200E a jsem z nich nadseny, zvukove bych rekl srovnatelne s HD-25 a jsou velice pohodlne co se tyce on-earu, oproti HD-25 o hodne lepsi, konstrukce vypada take hodne bytelne a cetl jsem mnoho recenzi, kde je lide meli i 10let, mohu jen doporucit za tuto cenu, narozdil od snad vsech sluchatek co jsem hledal zde byli zlevneny za lepsi cenu nez treba na amazonu.
sterba.95
Junior

Odeslat příspěvekod karminkotak 20. 8. 2014 22:22

tie Technicsy poznám, ale musíš sa ku nim dobre správať, zvykli sa lámať kĺby... ale zvukovo neurazia, no ich zvuk je úplne iný ako HD 25tiek... pár akcií som s nimi hral, ale na mňa boli proste ťažké a nie moc pohodlné, ale to som bol rozmaznaný z tých 25tiek už :D
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spyrko 21. 8. 2014 01:14

Urcite si pocul oboje tie sluchadla? Lebo tie Technics su totalne vo vsetkom rozdielne oproti HD25.
spyrko
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka