Slúchadlá - zväčša na produkciu

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod volger 22. 10. 2013 16:55

Ja neviem, vravím, že sa v tom nevyznám. Preto... som myslel, že tie 80 ohmové budú hrať hlasnejšie.. či?... to skorigujem Fioom??
volger
Junior

Odeslat příspěvekod spyrko 22. 10. 2013 16:57

precitaj si este raz co tu bolo pisane, mas tu uz odpoved na vsetko

pomocka: kup 32ohm Pro a ak ti zvysi viac ako 70e tak focusrite scarlett 2i2
spyrko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod volger 22. 10. 2013 19:10

Popravde, samotné slúchadlá sú maximum, čo som schopný dať dokopy. To Fioo by už bol ozaj len bonus a nič drahšie nepripadá do uvahy. Preto som sa pýtal, čo teoreticky stratím Fioo vs napr. tá tvoja ext. zv.
volger
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 23. 10. 2013 18:52

Tu zvukovku ak ju neplanuješ použivať priamo na nahravanie by som si radšej premyslel. Platiš za niečo čo nepotrebuješ a tie parametre sluchadloveho vystupu nie su nijako zazračne. A hlavne za tych 130 € už je podstatne lepši vyber "železa" na sluchadlovy posluch. Napr. HRT Headstreamer s asynchro usb, Zero, Audinst, Xonar Essence...
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod spyrko 23. 10. 2013 19:19

Tu nejde len o nahravanie, ale hlavne o nizku latenciu ktora je potrebna napriklad pri pouzivani midi kontrolerov.
Co sa tyka zvukovej kvality, mal som ju moznost otestovat, konkretne aj s 770 LE a za tu cenu hrala velmi dobre, neskuseny by nepocul rozdiel napriklad medzi tym fiiom
spyrko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod volger 23. 10. 2013 20:16

Mám iba midi keyboard, takže nič k tomu viac zapájať nebudem... no teda repro a slúchadlá. Nahrávať nič.

Tak potom už ozaj neviem páni :D
volger
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 24. 10. 2013 09:18

spyrko píše:Co sa tyka zvukovej kvality, mal som ju moznost otestovat, konkretne aj s 770 LE a za tu cenu hrala velmi dobre, neskuseny by nepocul rozdiel napriklad medzi tym fiiom
Prave že neskuseny to nepozna, tak je zbytočne priplacať raz toľko ako za Fiio (ak to teda nevyužije aj inak). A ako pišem vyššie, za rovnake prachy už su aj dovolim si tvrdiť lepšie voľby.
Nepočul som to, takže nespochybňujem kvalitu dacu. Ale parametrovo ten sluchadlovy vystup dôveru nevzbudzuje. Slaby vykon a relativne vysoka impedancia, čo v kombinacii s niektorymi sluchadlami nemusi robiť dobrotu.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod volger 24. 10. 2013 17:19

Čo iné v podobnej cene z techhousu teda stojí za zmienku? Do búducnosti plánujem kúpiť aktívne monitory...
volger
Junior

Odeslat příspěvekod bogino 24. 10. 2013 17:37

Z techouse asi nic, kedze podla predosleho nepotrebujes specialnu studiovu techniku.
Myslim, ze na predoslych strankach bolo vsetko napisane. Namiesto nekonecneho vypytovania sa si ich znova precitaj. Mohol si mat davno doma E10 za vybornu cenu z tunajsieho bazaru, keby si bol reagoval hned.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod volger 24. 10. 2013 17:38

Ja to mám prečítané, len čokoľvek sem hodím, hneď to je skritizované. Čo sa jednému páči, druhému nie.. ako si mám potom vybrať?
volger
Junior

Odeslat příspěvekod karminkotak 24. 10. 2013 17:42

naozaj skus hladat alebo pockat na nejake, aj jazdene Fiio a to, co usetris na zvukovke, radsej priloz ku sume za monitory
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bogino 24. 10. 2013 19:18

viewtopic.php?f=1872&t=1199923&hilit=e10&p=9725488#p9725488
http://elektro.bazos.sk/?hledat=FiiO+E1 ... a=&iddel=1
http://www.inzercia.sk/inzerat-CDC5360-fiio-e10/
E10 ma vyhodu v tom, ze je znamy a po pouzitych je dopyt. Ked kupis za 45, za 40 ho bez problemov po case predas, keby si chcel upgradovat. Nie je v tom riziko dalsej nepredajnosti, ani velkej straty pri dalsom predaji. Ajtak nemas peniaze na drahsie zelezo ... naco tolko dookola spekulujes?
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karminkotak 24. 10. 2013 19:37

tak tak, ber ho, kym je, ta cena je super, nemas co rozmyslat, vzdy mozes predat a kupit vyssie, mozno ani nebude treba...
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod volger 24. 10. 2013 21:13

Milé rád by som ho kúpil, priatelia - len pred pár dňami som mu volal a je predaný.
volger
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka