Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Keď ti hra jedna strana slabšie, tak to neznamena že su šmejdy, ale že su vadne. To by ti malo byť jasne aj bez prezidenta.volger píše:Ak ti hrajú orezane, jedna strana hrá slabšia a viditeľne až pri maximálnej hlasitosti začínajú naberať počuteľné basy a nie len kvapkanie, tak potom to šmejdy sú, nech mi oponuje i prezident aj ktokoľvek.
Ano, lenže tu skusenosť maš na zaklade použivania (pravdepodobne) vadnych sluchadiel. Prave preto ich hodnotiť a zatracovať je uplne zcestne.volger píše:Iba píšem vlastnú skúsenosť;
volger píše:Kritizujem ich iba v jedinom vlákne, a to radím dobre, pretože na samotnej krabici je naznačené prostredníctvom počtu hviezdičiek, načo sa hodia: 32 ohmové k telefónu, 80 & 250 ohm do štúdia a hifi, preto mu dobre radím, aby ich určite nebral, tak ma za to láskavo nenapomínaj. Zajtra ich posielam späť, ako zvukovku, tak slúchadlá.
volger píše:Kritizujem ich iba v jedinom vlákne, a to radím dobre, pretože na samotnej krabici je naznačené prostredníctvom počtu hviezdičiek, načo sa hodia: 32 ohmové k telefónu, 80 & 250 ohm do štúdia a hifi, preto mu dobre radím, aby ich určite nebral, tak ma za to láskavo nenapomínaj.
MHOE píše:Jinak doporučuju si připlatit a koupit něco lepšího... Těžko čekat zázraky za těch pár eur.
bogino píše:Myslis tym sluchadla, alebo zelezo? 300 EUR, co do toho dal, nie je malo, nie kazdy ma vacsi rozpocet na audio. DT770, zapojene do vhodnej zvukovky alebo DACu, maju na to hrat (na svoju cenu) pekne.
volger píše:Pozor, ja pochybenie a chybu vo výrobe pripúšťam, a nezatracujem zato. Zato, že som povedal, že tieto NOVÉ 32 ohmové sa nehodia na produkciu je pravda, keď už teda, tak tie 80 ohmové.
volger píše:Plynulo to hlavne z toho, že keď som už len na tej krabici videl, koľko dávajú čomu hviezd, tak ak je možnosť 80, nech ich berie, a nie 32, pri ktorých výrobca píše na čo sú. Nebolo to iba zo subjektívneho, xminútového počúvania. Dokonca Ryan mu ich ani neponúkal, neobjahoval, teda ak ste na jednej strane, a ja na druhej, je to váš názor. Ale neriešim túto tému viac, lebo vy by ste to rozoberali do poslednej matice. Kľudne sa môže zamknúť.
V nahlášení volger píše:Prosím o vymazanie celej témy, nikomu jej prečítanie nič nedá, jedine pohľad na to, ako sa dohodnúť na zlej voľbe. ĎAKUJEM!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků