Sennheiser HD 25

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Schmauz 8. 11. 2013 22:32

Co na ně říkáte?

http://www.alza.cz/sennheiser-hd-25-sp-d135639.htm

Používal bych je převážně venku s iPodem a doma na poslech z počítače. Občas bych je použil k domácí amatérské tvorbě hudby (jsou na to vhodné?). Líbí se mi, že jsou přenosné a zároveň dobře použitelné i doma. Má s nimi někdo zkušenost? Díky za reakce :-)
Schmauz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karminkotak 8. 11. 2013 23:07

verzia SP nie je dobra, dosetri trosku a kup HD25-1 alebo ich dalsie verzie, lutovat nebudes, viac ako 7 rokov s nimi fungujem a su FAMOZNE ;-)
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod javak810i 9. 11. 2013 01:09

Taky jsem pro pro verzi HD25-1. Nehlevněji ji seženeš na sluchatka.net (maj ji tam za 4k). Co se týče sluchátek - po zvukové stránce jsem s nimi byl nejspokojenější. A to jsem přecházel z Vsoniců GR07
HP Elitebook 8740W - Core i7, 8GB RAM, Geforce GTX460M
Sennheiser CX400 -> UE SuperFi 4 -> Jays D-Jays -> VSONIC GR07 -> Sennheiser HD 25 -> Sennheiser IE 60 + Sony MH1C -> Sennheiser IE80 (fake) -> Xiaomi Piston 2
javak810i
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karminkotak 9. 11. 2013 02:59

priplatit tych par stoviek sa oplati, ja HD25-1 mam 7 rokov poriadne otestovane, na produkciu, aj v kluboch, pri cestovani do klubov, parkrat som sa k nim nespraval najlepsie, nosil ich bez puzdra, hadzal po stole, po bare ;-) a nebolo im nic... nikdy som nic lepsie nemal a nemam a neverim, ze nieco ine bude pre mna ciac vhodne, ako HD25 (teraz mam verziu CII)... odolne, hraju paradne aj pri extremnej hlasitosti, dobre tlmia (skusenosti z klubov osobne - djske), pritom su lahucke a netlacia ani ked mam okuliare ale pritom pevne drzia... no.1 moje
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Schmauz 9. 11. 2013 07:12

Díky za reakce :)

Já naopak četl, že mezi HD25-1 a HD25 zase takový rozdíl není. Tedy zvukově že jsou tyto sluchátka skoro totožné a jediné, čím se liší, je konstrukce (jiný hlavový most, kabel atd.)

Mně se víc libí konstrukce základních HD25 (jednoduchý hlavový most), ty HD25-1 se mi zdají už moc robustní na nošení venku. Navíc stojí o tisícovku víc a tolik se mi už investovat nechce.

A jak je to s přehráváním z iPodu nebo z jiného mp3 přehrávače? Utáhne tyhle sluchátka?
Schmauz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karminkotak 9. 11. 2013 07:59

Hd25sp a hd25, medzi nimi rozdiel mas, nielen v konstrukcii, ale aj vo zvuku... mal som desiatky roznych sluchadiel, ci svojich, alebo pozicanych na test, pocul som aj tie SPcka, ja nehovorim, ze je to uplne zle, to nie, no pri takejto vyssej sume by som urcite isiel do tych '25tiek neespeckovych', je to naozaj uplne iny level... a co sa vybudenia tyka, bez obav, ked som kupil tieto svoje prve, rozohraval som ich cez discman a mp3 a pekne si aj s tymito shitnymi zdrojmi signalu poradili ;-)
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod leroy26 10. 11. 2013 13:13

javak810i píše:Co se týče sluchátek - po zvukové stránce jsem s nimi byl nejspokojenější. A to jsem přecházel z Vsoniců GR07

Ahoj a mohol by si špecifikovať v čom sa Ti viac páčia?
leroy26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod javak810i 10. 11. 2013 14:55

Oproti GR07? Basy a lepší izolace.
HP Elitebook 8740W - Core i7, 8GB RAM, Geforce GTX460M
Sennheiser CX400 -> UE SuperFi 4 -> Jays D-Jays -> VSONIC GR07 -> Sennheiser HD 25 -> Sennheiser IE 60 + Sony MH1C -> Sennheiser IE80 (fake) -> Xiaomi Piston 2
javak810i
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Schmauz 14. 11. 2013 19:19

Tak jsem po delším rozmýšlení nakonec zakoupil ty levnější HD 25 SP a musím říct, že jsem nadšen. Trochu mě rozhodil křehký hlavový most, ale jinak jsou to opravdu perfektní sluchátka. Co mě ještě trochu mrzí je to, že HD 25 hrají až příliš ven, takže na venkovní použití to moc nevidím, jelikož bych jen velmi nerad rušil lidi v MHD svým metalem (jak tohle řešíte vy?). Také jsem čekal nějáký obal nebo kožený sáček na přenášení, ale bohužel nic. Jinak opravdu perfektní a doufám, že mi HD 25 vydrží co nejdéle.
Schmauz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod volger 25. 11. 2013 02:27

Chalani, máte k nim aj nejaký zosilovač? Myslím k PC...
volger
Junior

Odeslat příspěvekod karminkotak 25. 11. 2013 03:31

Ja som oboje 25tky pouzival v pc vzdy bez zosilnovaca a nie som si vedomy, ze by to ich zvuku po riadnom zahoreni uskodilo... Stale moje best sluchadla
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Schmauz 25. 11. 2013 22:56

Já používám pouze externí zvukovou kartu.
Schmauz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod volger 25. 11. 2013 23:58

Akú?
volger
Junior