Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Sinuhet1 píše:... Mechanické zpracování na tu cenu není nic extra, mají tendenci vrzat, při větší změně polohy nebo při pohybu čelistí vržou neustále, při jezení se nedá poslouchat...
Sinuhet1 píše:no si z toho robíš srandu ...
MHOE 13.3.2015 píše: BTW, recenze NAD Viso HP50 incoming (koncem příštího týdne)...
Herrer77 píše:Z toho, co jsem vyzkoušel u mě zvítězily z mýho pohledu velice komplexní Shure SRH1540 (takový temnější, o maličko míň detailní a basovější SRH940). Nicméně pohodlí neskutečný!
Petema píše:Herrer77 píše:To mě celkem překvapuje, že 1540 jsou míň detailní než 940.
zimcol píše:Shure SRH1540 maju mierny U-shape, neskutocne hlboky bas, ide velmi hlboko (az je to pre mna neprijemne). Ako keby tie sluchatka mali zabudovany bass-boost. Pri tichom posluchu sa to este da, ale ten bas je podla mna az prehnany (a pritom mam radsej hutnejsi prednes).
Petema píše:Herrer77 píše:Z toho, co jsem vyzkoušel u mě zvítězily z mýho pohledu velice komplexní Shure SRH1540 (takový temnější, o maličko míň detailní a basovější SRH940). Nicméně pohodlí neskutečný!
To mě celkem překvapuje, že 1540 jsou míň detailní než 940.
zimcol píše:Shure SRH1540 maju mierny U-shape, neskutocne hlboky bas, ide velmi hlboko (az je to pre mna neprijemne). Ako keby tie sluchatka mali zabudovany bass-boost. Pri tichom posluchu sa to este da, ale ten bas je podla mna az prehnany (a pritom mam radsej hutnejsi prednes). Zaujimalo by ma, ako je ten bas v porovnani s HP50. Hadam to MHOE vo svojej recenzii trosku zreferuje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků