Zdravím. Už se mi tu za krátkou chvíli dostalo spousty dobrých rad a tak se tedy na Vás obracím zas. Přál bych si, aby mi tu nějaké dobré duše poradili s výběrem sluchátek. Jsem tak trochu hráč FPS her jako je CS a podobně, takže poslech kroků a odhadování vzdálenosti z poslechu kroků a okolních zvuků (střelby apd.) je pro mne celkem důležitým parametrem. Se sluchátkama Fatal1ty od Creative, jsem byl celkem spokojen. Nebyl problém odposlouchat kroky soupeře a dát pár dobrých killů s flashbangem v ksichtě (bílá obrazovka). Bohužel mi vypověděli funkci (už jsem měl dvoje), takže bych chtěl zapátrat v jiných vodách. Samozřejmě rád poslouchám i hudbu a to zejména tyto žánry: DnB, Dubstep, Metal(především melodický metal), Heavy Metal, Hard Rock. Žánry jsem seřadil od nejdůležitějšího po nejméně důležitý, bohužel, je mám rád skoro všechny stejně, což bude asi trošku oříšek. Určitě by to měl být typ sluchátek "na hlavu" jako moje předešlé Fatal1ty. Dále je pro mne důležité, aby dobře seděli na uších (přiznám se, mám celkem velké uši, malinečko odstáté

), protože na počítači i pracuji, takže je mám někdy nasazené i skoro celý den. Nevadí mi, zda mi doporučíte sluchátka pro domací použití na poslech hudby, které mohou fungovat jako gamingová nebo naopak, avšak skoro nutností je, aby sluchátka měli mikrofon (sami víte, že mám na mysli headset). Děkuju za přečtení tohohle slohu a jsem připraven přijímat Vaše skvělé nápady.