Zdravím.
Pred pár dňami som narazil na head-fi na jednoduchý vrátiteľný mód slúchadiel AKG rady 700... Kedže ide len o odstránenie nálepky z otvoru, mód sa da vrátiť a slúchadla budú ako predtým, týmto módom nedôjde k žiadnému znehodnoteniu alebo poškodeniu slúchadiel (jedine ak ich kozmemtickým poškodením pri rozoberaní ako sa to stalo aj mne )
Ide o odstránenie tej bielej okrúhlej nálepky pod ktorou sa nachádza otvor, možno ide o nejaký bassreflex . Musím povedať že tento mód má osobne veľmi prekvapil, slúchadla konečne basujú!!! Určite ako veľa ďalších majiteľov sedemstovkovej rady hlavne K701 pri tomto mode zostanem Vrelo odporúčam všetkym majiteľom týchto slúchadiel. Nič sa nezmení akúrat sa zvýraznia nízke tóny.
Pri rozoberaní slúchadiel odporúčam použiť veľké nožnice s ostrým zakončením. Tie zapichnúť do dierok na striebornej mriežke a pootočením proti smeru hodinových ručičiek mriežka odpadne. Na obrázku sú síce manikúrové nožnice ale mne to sními nešlo, sú príliš malé, ohol som ich a mriežku poškriabal
Potom Uź len odskrutkovať dve skrutky a odstrániť rámček z mušle. Odporúčam začať s pravou mušľou kedže k tej nevedie kábel. Mne sa podarilo odstrániť nálepku pinzetou aj bez odstránenia krytu mušle, odstránil som len striebornú mriežku.
Potom už len odstrániť pinzetou spomínanú nálepku a je to S pinzetou treba byť ale veľmi opatrný kvôli káblom.
Tak veľa štastia a dúfam že sa podelíte s vašími dojmami z tohto módu
Viac o tomto móde na http://www.head-fi.org/t/660408/reversible-akg-k701-bass-mod
Zdôrazňujem že nenesiem žiadnu zodpovednosť za poškodenie alebo znehodnotenie slúchadiel pri aplikovaní tohto módu. Každy to robí na vlastnú zodpovednosť, to len aby bolo jasné