Pred pár dňami som narazil na head-fi na jednoduchý vrátiteľný mód slúchadiel AKG rady 700... Kedže ide len o odstránenie nálepky z otvoru, mód sa da vrátiť a slúchadla budú ako predtým, týmto módom nedôjde k žiadnému znehodnoteniu alebo poškodeniu slúchadiel (jedine ak ich kozmemtickým poškodením pri rozoberaní ako sa to stalo aj mne

Ide o odstránenie tej bielej okrúhlej nálepky pod ktorou sa nachádza otvor, možno ide o nejaký bassreflex

Pri rozoberaní slúchadiel odporúčam použiť veľké nožnice s ostrým zakončením. Tie zapichnúť do dierok na striebornej mriežke a pootočením proti smeru hodinových ručičiek mriežka odpadne. Na obrázku sú síce manikúrové nožnice ale mne to sními nešlo, sú príliš malé, ohol som ich a mriežku poškriabal

Potom Uź len odskrutkovať dve skrutky a odstrániť rámček z mušle. Odporúčam začať s pravou mušľou kedže k tej nevedie kábel. Mne sa podarilo odstrániť nálepku pinzetou aj bez odstránenia krytu mušle, odstránil som len striebornú mriežku.

Potom už len odstrániť pinzetou spomínanú nálepku a je to

Tak veľa štastia a dúfam že sa podelíte s vašími dojmami z tohto módu

Viac o tomto móde na http://www.head-fi.org/t/660408/reversible-akg-k701-bass-mod
Zdôrazňujem že nenesiem žiadnu zodpovednosť za poškodenie alebo znehodnotenie slúchadiel pri aplikovaní tohto módu. Každy to robí na vlastnú zodpovednosť, to len aby bolo jasné