prenosne uzatvorene sluchadla

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ycnarf 26. 2. 2014 11:16

Hladam prenosne uzatvorene sluchadla-denne precestujem 2x hodinu do prace-nuda strasnaaa,pocet stromov pri dialnici ten isty kazdy den:)

Zatial mam vybrane Beyerdynamic DTX 501 p,akg 450. prave tieto akg mi neboli odporucane vzhladom na zaner ktory pocuvam-jazz-jazzfunk,jazzsoul-ike Qubec,Miles Davis,W.Groower,Herbie Hancock,prave mi hra Lonnie Smith...to len tak na nacrtnutie,bez preferencii v poradi.
Tie akg sa mi pacili kvoli odnimatelnemu kablu-odpada problem lamanie kabla-co sa mi stavalo az moc casto na Kossoch-boli prerabane uz hadam 100x.A ano zvuk sa mi zda prebasovany az uhuhnany....
Bayerov sa bojim kvoli kablu,recenzie ma nenadchli,na druhej strane ocenujem skladnost.
Dalsi tip som mal Sennheiser HD 239 kvoli dobrym recenziam a odnimatelnemu kablu...ale v buse otvorene sluchadla a pri hlucnych hulvatoch spolucestujucich...ved viete...
Zatial ako prehravac philips neviem ktory,ale prehrava flack,pocuvam vyhradne tie.doma pocuvam cez HRT media streamer HD II-Denon 520 ae-magnat supreme monitor 800.
Mate iny tip?cenova kategoria je tato okolo 70 eur,na cesty viac minat nechcem,aj ked dake euro som ochotny dolozit.Snad som uviedol vsetko,verim ze mi pomozete...
vdaka
ycnarf
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 26. 2. 2014 11:24

Obligatne odporucanie Fostex TH-7, aj za cenu vacsich rozmerov a horsej prenosnosti. Lepsie sluchadla budes hladat tazko. Obzvlast na zanre ktore pocuvas.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod ycnarf 26. 2. 2014 12:36

Ano Fostex mam tiez v merku,ale kvoli velkosti by som ich uz zaradil skor na doma.Ale viem o nich,ze kvalitativne ich mozno zaradit podstatne vyssie...
Ako nadalej guglim,zda sa ze to bude vela kompromisov...
ycnarf
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 26. 2. 2014 13:03

Ano bude. Otazka je len i si ho ochotny urobit vo zvuku alebo inde.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod ycnarf 26. 2. 2014 18:59

jedine ak na tom kabli...takze?
ma niekto Beyerdynamic DTX 501 p?
zvuk?
lamavost kabla?
Ď.
ycnarf
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 26. 2. 2014 19:42

Lamavosť kabla asi nebude problem, horšie to bude s krehkym mostom.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod ycnarf 26. 2. 2014 20:45

Paráda,ďalšie kritérium na zváženie.takže zvukovo povedzme v poriadku,kabel by to mal vydržať,sú fajn spratne,ale nám rátať z rizikom zlomenía nahlavného mostu.toto som pri výbere zatial nezvažoval,kabel by šiel repasovať ale most?až tak vela kompromisov odmietam,predstavu mám jasnú co ďalej robit?
ycnarf
Junior

Odeslat příspěvekod bogino 26. 2. 2014 21:20

Ked si kupis spunty, hlavovy most nezlomis. :)
Spunty odmietas principialne, alebo si o nich len neuvazoval?

ycnarf píše:doma pocuvam cez HRT media streamer HD II

Taky produkt neexistuje, mozes to prosim upresnit? Music Streamer II, alebo Music Streamer HD, alebo?
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ycnarf 27. 2. 2014 00:36

Alebo mi proste ....máš pravdu,také nie je.nevšimol som si toho,mám MS II .nič si do uši dávať nebudem,mám s tým zle skúsenosti ,akg 316,akg neviem,kossy spark....nie je to proste pre mňa,celé zle.
ycnarf
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 27. 2. 2014 07:10

Pokial si mal v usiach v ramci spuntov len to najhorsie z najhorsieho, inak ako zle to dopadnut samozrejme nemohlo.

Kup tie Fostexy a nespekuluj. Ten kompromis v prenosnosti zas nie je nic strasne. Ten zvuk to vykupi vrchovate.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod ycnarf 27. 2. 2014 08:45

nejde len o kvality spuntov co som mal ale aj princip.nemam rad veci v usiach.vpraci by som mal pouzivat ochranu sluchu:pomackas a strcis dnu.ale kde...to by si neveril co vsetko ludska kreativita zvlada :)
teraz vazne:nic do usi,vadi mi to.tadeto cesta nejde.
Inac,fajn pristup:kup a nespekuluj...:)mas pravdu.
ABy som tu zabil uz uplne obajvil som novu znacku:Superlux,pri tych cenach sa to moze lamat,otlkat,nezajem....
Poznate ich niekto?nazory typu lacna cina su zbytocne,VSETKO sa vyraba v cine,ci uz nemecke,rakuske a dalsie seriozne firmy....
ycnarf
Junior

Odeslat příspěvekod Doodier 27. 2. 2014 10:54

Stačí se podívat tady na foru na víc než svoje téma a najdeš o Superluxech tolik komentů, že budeš mít o čtení vystaráno na týden..
Doodier
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 27. 2. 2014 11:13

Ja nehovorim len o kvalite ale o pohodli pouzitia. Vacsina inear sluchadiel ma v baleni kopu nastavcov roznych velkosti, materialov a tvarov. Tam je velmi mala sanca ze ti nejake nesadnu. Tie spunty co si mal ti mozno nesadli prave preto ze si nemal vhodnu velkost nastavcov.

Ad Superlux, to su velke domace sluchadla. To je daleko horsie na prenasanie ako tie Fostexy. Velke, neskladne a s dlhym, a hrubym kablom.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod ycnarf 27. 2. 2014 19:01

Jasne Ryan,vdaka,rozumiem.Za ten cas sa mohlo vela veci zmenit,skusim prehodnotit nazor,poguglim.Ak nebudem vediet vybrat,alebo vnutorny hlas mi nedovoli in-eari,pojdem do Fostexov.
Este raz vdaka
ycnarf
Junior

Odeslat příspěvekod ycnarf 2. 3. 2014 17:04

tak sa mi podarilo vyskusat pocas vikendu tieto dve:
Klipsch Image S4 a SoundMAGIC E10
fajn po kazdej stranke az na to ze som mal zvukovody spinave bolave...
a to som mal moznost skusit dve velkosti,jedna celkopm fajn sedela ale telo to odmieta
to nejde...
takze to vidim na bayer dtx 501
ycnarf
Junior

Další stránka