Hladam prenosne uzatvorene sluchadla-denne precestujem 2x hodinu do prace-nuda strasnaaa,pocet stromov pri dialnici ten isty kazdy den:)
Zatial mam vybrane Beyerdynamic DTX 501 p,akg 450. prave tieto akg mi neboli odporucane vzhladom na zaner ktory pocuvam-jazz-jazzfunk,jazzsoul-ike Qubec,Miles Davis,W.Groower,Herbie Hancock,prave mi hra Lonnie Smith...to len tak na nacrtnutie,bez preferencii v poradi.
Tie akg sa mi pacili kvoli odnimatelnemu kablu-odpada problem lamanie kabla-co sa mi stavalo az moc casto na Kossoch-boli prerabane uz hadam 100x.A ano zvuk sa mi zda prebasovany az uhuhnany....
Bayerov sa bojim kvoli kablu,recenzie ma nenadchli,na druhej strane ocenujem skladnost.
Dalsi tip som mal Sennheiser HD 239 kvoli dobrym recenziam a odnimatelnemu kablu...ale v buse otvorene sluchadla a pri hlucnych hulvatoch spolucestujucich...ved viete...
Zatial ako prehravac philips neviem ktory,ale prehrava flack,pocuvam vyhradne tie.doma pocuvam cez HRT media streamer HD II-Denon 520 ae-magnat supreme monitor 800.
Mate iny tip?cenova kategoria je tato okolo 70 eur,na cesty viac minat nechcem,aj ked dake euro som ochotny dolozit.Snad som uviedol vsetko,verim ze mi pomozete...
vdaka