od ycnarf 27. 6. 2014 10:29
dobre,chcel som napisat o daco o superlux hd 5725,mam nafotene porovnanie s koss porta pro a Superlux hd 330.ale z casu mi nevyda zakladat temu,nahravat foto atd.
vcera som ich mal sebou,ako prehravac mam philips gogear vibe,rada sa3...,prehrava to flac,ale rozdiel ze by bol medzi mp3 a flac....
okolie utlmia,pocujem autobus,ale kecy nie,to je pre mna dolezite.
doma na HRT media streamer+denon AE520,foobar sa mi zdaju malo vyrazne,zvuk je svetly,ale dobre citatelny,priestor tvoria vpredu,nie taky siroky a plny ako hd 330.na tom malom prehravaci ma prekvapili,ukazali toho o hodne viac.basy nechybali,eq som nastavil na jazz,tento zaner najcastejsie pocuvam,stacilo mi ,bol som spokojny.
k pohodlnosti:zatial tlacia na sirku,este si musim na ne zvykat,roztahujem ich na ...neveril by nikto:na reproduktore:)tesne po tom com som ich dal dole -cca 12 hodin -boli fakt pohodlne.plast sa zda byt pruzny,nevyzera ze by trpel extremnym roztiahnutim.ten dvojmetrovy kabel je na ostaru,na cestovne sluchadla moc,na druhej strane vyzera solidne,je to 2x3mm,jack 3,5 pevny,stavany aj na skrutkovaciu redukciu.apropos,mala byt v baleni,ja som ju nenasiel.v baleni boli sluchadla a vrecko.nevadi,mam ich uz dost,nepotrebujem dalsiu.
moj nazor:na cesty fajn,staci,musia sa este roztiahnut,s malym prehravacom celkom seriozne v danej cenovej hladine,skor by som povedal vzhladom na cenu koss porta pro,podstane vyssie,daju zvukovo podstane viac akoby clovek cakal.kto hlada lacne sluchadla na cesty,kde sa to moze otrieskat,nema preco vahat.podla mojho nazoru nie je potrebne davat za cestovne sluchadla 50-70 eur,poriadny prehravac vyjde tiez hodne,a sme pri cene fakt kvalitnych domacich sluchadiel,ktore si uzijem doma v klude viac ako cokolvek na ceste.ale tolko iba moj nazor.
-- 27. 6. 2014 11:31 --
aha,zabudol som zas daco...kto chce recenziu,staci dat nazov sluchadiel do gúgla,lucifer-doom na svojom blogu ich porovnava : Superlux HD572 vs Sennheiser HD238 vs AKG K430