mám záujem o kúpu nových slúchadiel - špuntov.
Do teraz som mal slúchadla Beats Dr. Dre - Monster, ktoré som dostal k Mobilu(HTC Sensation XE). Neboli nič extra... no kým fungovali, nechcel som kupovať nové, no pokazili sa.
Pozeral som si Sennheiser IE60 a IE80. Chcel som sa spýtať hlavne na ich rozdiel... čítal som viac recenzií a boli dosť rozdielne. Aký je tam reálny rozdiel? (čo som zistil ja, tak zvukovo nič extra rozdiel a IE80 majú odnímateľný kábel, pričom IE60 nie(vraj))
Plus, ak by ste ich porovnávali s Ultimate Ears triple fi 10 Pro(má ich brat), ako sú na tom..(jasne, že basy budu asi u Sennheiserov silnejšie...)
Poprípade, aké slúchadla by ste mi odporučili...
Počúvam prevažne Linkin Park(staré Nu-metalové albumy), Evanescence, Two Steps From Hell, celkovo Drum & Bass, rock nejaký ten dubstepp a nejakú tu "dance music"... Príležitostne aj vážnu hudbu(na takú hudbu potrebujete kľud, preto len občasne počúvam).
To spektrum, je trošku široké, preto sa pýtam, čo by ste mi odporučili. Cenová kategória je niečo okolo IE60... avšak ak by bol veľký rozdiel medzi IE60 a IE80, tak pokojne aj slúchatka okolo 200€.
Vopred veľmi pekne ďakujem

Ewerlast