Micro iDSD + Shure SRH1540

První dojmy jsou fantastické a díky Soldnerově příspěvku si uvědomuju, že jsem vypnul comp a zapomněl nabíjet
Jen rychlovka z toho, co mi za tu hodinu bleskového poslechu zůstalo v hlavě... Basy! Tam kde jsem slyšel s Geekem jednolitý hluboký tón, tam teď slyším melodii

Výšky! Činely v Radetzky March znějí jako činely, ne jako syčení, činely připomínající. Evokovaly mi vzpomínku na vojenskou přísahu

Tohle jsem chtěl... Bál jsem se, že vřelejší zvuk SRH1540 bude na dle referencí muzikální a nenásilnej projev Micra až moc do zábavna, ale bál jsem se zbytečně. Pokud má takhle vypadat "zábavnej" poslech, tak se budu bavit rád. Zvuk je jasnější, než jsem očekával, což beru jako příjemné překvapení. Celkově mám z Micra pocit, že je mnohem přirozenější a uvěřitelnější, než Geek Out. Tam kde se Geek snažil, tam si Micro prozpěvuje

Pořád mám Geeka moc rád a považuju ho za nadmíru povedený želízko, ale Micro je opravdu jinde. Omlouvám se za superlativy, ale mluví ze mě euforie, což je pocit, ve kterej jsem popravdě ani nedoufal

Jsem rád, že měly moje milovaný Shure takovou rezervu v potenciálu. Pokud bude zájem, tak se v budoucnu rád podělím o podrobnější dojmy