akburt píše:Gratuluju,kamarád je má a ríká,ze je to Top vseho,co dosud slysel.
sarga píše:Gratulace.

Díky moc

Řekl bych, že pokud člověk hledá jakýsi amalgám silných stránek magnetostatů a elektrostatů, Susvara je vskutku "to pravé ořechové". Mají v sobě "dravost" prvých a "grandióznost" druhých zmiňovaných. Na druhou stranu, pro fanoušky zrnitosti a zaostřených tranzientů klasických dynamických modelů být Susvara úplně nemusí.
BabetakCZE píše:Ahoj, kde jsi je sehnal tak "levně"?
pavel1756 píše:Koupil jsi je u nás nebo v zahraničí?
V zahraničí, byla to výprodej posledního kusu + intenzivní smlouvání. Bližší detaily si s dovolením ponechám pro sebe, mělo by to zůstat mezi mnou a prodejcem.
introvert píše:Až budeš prodávat HE6, tak se hlásím jako první zájemce

HE-6ky už nepustím z rukou! Zcela souhlasím
s tímto názorem vlastníka Susvar a dalších modelů na Head-fi:
"HE6 is a legendary headphone, and I will never sell it again. If I could go back in time, I'd never have sold my first pair, and own 3 pairs happily. It's the best guilty pleasure headphone for rocking out and toe-tapping."Pro doplnění kontextu jeho názory na různá high-end sluchátka:
-
HE1/Susvara/HD800/HE1000SE/SR009S atd. atd. -
Aryapavel1756 píše:Rovnou se zeptám na pár věcí. Jednak na výkon zesilovače. Hodně se o tom ve spojení se Susvara mluví. Kolik šťávy jim dodává DNA Stratus? Přemýšlíš o koupi silnějšího zesilovače?
Vzhledem k tomu, že jsem se pohnul směrem HE-6 a Susvara, zdá se být logické k nim pořídit něco výkonnějšího, že? Určitě to nevylučuju, ale nechávám si to celé v klidu projít hlavou tak, jak už asi dva roky přemítám nad streamery

Stratus je úplně v pohodě, HE-6 i Susvara s ním basují oproti Auteur nebo PMx2kám víc než dosti! Řešit sluchátka mě teď zkrátka baví víc než ten zbytek.
pavel1756 píše:Dále by mě zajímalo, zda v jejich zvuku pozoruješ něco, co považuješ za slabinu?
Susvara mají podobně jako HE-6ky jednu velkou slabinu - původní náušníky. Naštěstí však mají i velkou konkurenční výhodu v tom, že jsou kompatibilní s širokou škálou third-party náušníků. To je ostatně jeden z důvodů, proč jsem je kupoval - s takovými LCD4kami nebo Utopia nenaděláš skoro nic, zatímco na Susvary nasadíš modely typu ZMF Eikon hybrid solid nebo DCA Ether 2 perf leather... a ta sluchátka najednou nezní přesvětleně-synteticky, basují skoro jako HE-6ky a přitom si zachovávají vzdušnost a rychlost moderních Hifimanů.
Tak, jak je mám teď na hlavě se zmíněnými DCA náušníky, zní jako perfektní blend moderních a starých Hifimanů. Což samo o sobě je majstrštyk. Krom toho velmi vyrovnaná tonalita, uvěřitelný témbr, rychlost a přesnost, mikrodetaily, souvislá prostorovost expandující ve všech osách - nic jim nechybí. Žánrově se hodí na vše, co jim předhazuju - od RIOPY (I Love You) po Fleshgod Apocalypse (In Aeternum).
zino333 píše:Určite sa viac rozpíš k zvuku až budeš mať nejaký ucelenejší názor. Osobne si myslím, že ak budeš spokojný, tak zmeníš aj postoj k pomeru cena/výkon. HE6 som mal chvíľku doma a aj keď so slabším železom vtedy (R2R 11), aj tak boli veľmi fajn.
Jasně, dám tomu čas. Zatím mi však přijde, že byť jsou to zvukově nejkompletnější sluchátka, která jsem kdy slyšel, jejich cenovka je naprosto nesmyslná - viz diskuze asi týden nazpět ve vedlejším vlákně.
Pro fanoušky starého Hifiman zvuku se HE-6ky s vhodnými náušníky a oddělanými vnějšími mřížkami dostávají za zlomek ceny nebezpečně blízko. V případě novodobého Hifiman zvuku jim zase silně šlapou na paty HE1000 v2 a Arya.
Jsem Susvarami nadšený, ale 170k je šílenství. Kdyby stály tak třetinu, asi bych mluvil jinak.

No jo, dnešní high-end.