Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
MHOE píše:
Kuba4 píše:Nedávno jsem s Lubošem mluvil, je nakloněn myšlence vyrobit v lepším provedení cca 10 elektrostatických sluchátek. Ale není žádný zájem. Náklady na výrobu elektrostatů jsou malé, cca 1000Kč. Mne překvapilo, že i po tolika letech jeho sluchátka hrají a pořád stejně dobře. Já jedu na lampáči od STAX.
lo-fi píše:MHOE píše:
za toto je opravdu někdo ochoten vysolit 4000 baků?no chudák ucho, možná tak za 10...
introvert píše:K čemu je dobré si doma vyrábět elektrostatická sluchátka ? Koníček ? K čemu vůbec jsou elektrostatická sluchátka, když máme už ta jiná ? Mají nějaké zásadní přednosti ?
ZdenekJR píše:utáhl by taková sluchátka ADI-2 DAC FS? nebo mají zesilovače na elektrostaty nějaké speciální vlastnosti?
introvert píše:K čemu je dobré si doma vyrábět elektrostatická sluchátka ? Koníček ? K čemu vůbec jsou elektrostatická sluchátka, když máme už ta jiná ? Mají nějaké zásadní přednosti ?
MHOE píše:Nezapomínal bych ani na tu jejich proprietární technologii membrány měniče. Může to mít vliv na témbr sluchátek. Možná by mi zněly o něco přirozeněji než typické elektrostaty?
Unlike resistive coating typically used in electrostatic headphones, the carbon nanotube infused diaphragm is immune to the elements and does not degrade over time.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků