martas38: Mojo používám společně s Hugo 2. Vždy jeden z přístrojů, druhý se buďto zrovna nabíjí, nebo čeká, až se vybije ten první. Tím je odstraněn bod 1. Bod 2 je spíš věcí osobních preferencí, a synergie s ostatními komponentami řetězce. Bod 3 - s IEM tyto přístroje nepoužívám, takže mě to nepálí. Ale máš pravdu, jde o problém, pokud má jeden citlivá IEM. Spíš jako problematické pro můj případ vidím to, že DAC v Mojo není tak dobrý, jako v Hugo 2, a dále, že Mojo nemá crossfeed. Kvalita zesilovače v obou přístrojích již pro mě není až tak důležitá (jejich výstup pouštím do Cayin iHA-6), spíše bych uvítal delší výdrž na baterku u obou (třeba tím, že by se daly vypnout LED diody - i když netuším, kolik vlastně reálně spotřebovávají, dnes existují LED diody, které mají až neuvěřitelně malou spotřebu energie).
-- 29. 10. 2021 22:00 --Zkoušeli jste tu fotku upravit v editoru ? Tedy zvýšit jas, projasnit stíny a snížit kontrast, aby se dalo poznat, jak ten přístroj vypadá ? Já to zkusil, a stejně z toho nejsem moudrý. Je zjevné, že přístroj je obložen nějakým materiálem, který má zamaskovat jeho skutečný tvar. Což o to. Ale po úpravách jsou také vlevo a vpravo od přístroje vidět jakési nohy živočicha, asi mtvého (?), které mají ve fantazii autora tohoto nesmyslu naznačovat, že nový přístroj je “krab nebo tarantule” ?

Pokud si tohle spojíme s tím, že k uvedení má dojít až za čtvrt roku, tak se mi zdá, že v Chord Electronics někomu solidně hráblo v bedně