Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
introvert píše:zino333: když tak přihoď nějaké poznatky, jak to hraje, zejména ve srovnání s TT2, prosím. Toto je také DAC + zesilovač. DAC je typu R2R (Himalaya), zesilovač s velkým výstupním proudem, a kondenzátory 30 tisíc mikrofaradů, velké toroidní trafo nechybí. Na pražské výstavě jsem ho slyšel se sluchátky HE-R10P, a žádný zásadní dojem ve mně tato dvojice nezanechala. Možná se to odehrávalo ve velkém spěchu, možná už jsem byl unaven ..
MHOE píše:Další na řadě je tedy Abyss AB-1266 Phi TC:
První dojmy:
- Po dlouhé době konečně nějaká fakt zajímavá sluchátka, která mají potenciál konkurovat mým Susvarám!
- Jsou docela těžká a trochu mě tlačí shora na temeni, na dlouhé poslechy tudíž asi nebudou. Uvidíme.
- Balanc basy-středy-výšky překvapivě poslouchatelný, byť za "tonálně přesnou" bych jejich reprodukci určitě neoznačil.
- Bas je subjektivně skvělý, ale ne zrovna lineární.
- Středy nepatří zrovna mezi top, avšak na první dobrou vadí míň než třeba u LCD-5.
- Výšky poměrně dost sykají, což mi zatím z pohledu vokálů připadá jako nejvýraznější obtíž.
- Témbr a technické finesy zatím velmi nadějné, podobně jako LCD-5ky jdou Abyss v tomto správným směrem.
- Šíře prostoru mi připadá trochu uměle nafouknutá, ale dá se na to zvyknout. Prostor celkově působí velmi rozměrně.
Těším se na další dny poslechu, recenze bude jako obvykle.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků