No a poslední věc, na kolik přijde Mac Mini M1, pokud by to hrálo stejně? O kousek míň, než Eversolo. Ale bez software na hudbu, zas je to ovšem univerzální zařízení. A jedno z kouzel streameru je, že to může jet bez počítače, pravda tuto "funkci" moc nevyužívám.
Z počátku jsem k ovládání používal iPad, ten displej na stroji mně přišel nic moc, ale za dva týdny jsem tablet přestal používat. A když to srovnám s Audirvanou, chybí mi tam jediná rozmlsanost, Kombinace hudební fronty flacy z disku a ze streamovacích služeb současně. Dvě písně Tidal, za ním píseň z disku a pak pět skladeb z Qobuzu. Tady to buď nejde, nebo to neumím, v Audirvaně žádný problém.
Ty seš sledovatel recenzentů, nevím, jestli znáš:
https://darko.audio/2023/08/second-opin ... a6-review/-- 16. 1. 2024 22:01 --Dej mi Lubore pár týdnů a srovnám ti to s iMacem s M3. Takhle nedokážu odpovědět, můj iMac má Intel i5. Každopádně je ta krabička velice chválená, existuje verze Master Edition s lepším převodníkem, ale já u toho DAC nevyužívám, takže by to pro mě pozbývalo význam a nebo potom DMP-A8, chválená do nebes, ale na to nemám, resp. nechci tolik investovat.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12