od martas38 23. 1. 2024 19:40
kuko61: Jak jsem psal, na Windows je mnohem víc stížností, než na Macu. Audirvana se sama chlubí s tím, že je optimalizovaná pro Mac. Ale aby vytěžoval hloupý přehrávač hudby procesor na 70%, když se to v aplikacích podstatně náročnějších na výpočetní výkon neděje? Kde jsme? Prostě je to špatně napsaný. Někde udělal soudruh z Francie chybu. U Audirvany 3.5 není problém upsamplovat z Flacu do DSD128. U Audirvany Studio si to u mě ani neškrtne.
Audirvana 3.5 mě přišla s doživotní licencí na zhruba stejné peníze, jako Studio na rok a jsou s ním neustálé problémy od samého začátku. O tom, že jsem měl po koupi Studia problémy s licencí, nejelo to a trvalo jim to 4 měsíce než mi poslali nějakou speciální verzi, aby to začalo fungovat bez jakékoliv kompenzace se nebudu ani zmiňovat. A jak byla kouzelná komunikace s podporou ve francouzsko-google translatorštině se taky zmiňovat nebudu. Jen napsali, že nejsem sám kdo má problém a řeší to. Řešili to 4 měsíce, pak poslali nějakou speciální verzi, která začala fungovat, ale z ročního předplatného jsem 4 měsíce ztratil.
Jsem rád, že mám streamer, takže Studio už nebudu řešit, koneckonců mám pro jistotu verzi 3.5. Zvuk Studia se mi líbil, ale streamer stejně hraje líp.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12