Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
haweckO píše:berem všetky vaše argumenty, len nejak som si myslel že viacero ľuďom sa lúbia... ale vyzerá to tak že len veľmi malému okruhu budú po chuti.
haweckO píše:btw, má tu niekto na fóre DCA Expanse? alebo poznáte niekoho kto počul už zahorený (burn-in) model? priznám sa že tieto slúchadlá mi dali chrobáka do hlavy.
a zaújma ma ich porovnanie detailou a separácie v porovnaní so Susvarami.
pavel1756 píše:Výrobce k modelu D8000 uvádí: "Sluchátka jsou určena zejména pro milovníky žánrů s velkým dynamickým rozsahem, jako je klasická hudba, nebo jazz. Příznivce tvrdších žánrů potěší spíše model D8000 Pro Edition."
Slyšel jsem oba modely. Verze Pro Edition není špatná, naopak, ale nekoupil bych ji ani za těch 60k, tedy ne ve střízlivém stavu (dál to raději nebudu komentovat). Ten nižší model... klidně může mít velký dynamický rozsah, ale na klasickou hudbu to jsou mimořádně nevhodná sluchátka. Co se týče moderních žánrů, nemám vlastní poslechovou zkušenost. Nicméně dle lidí z Audiga, se kterými jsem se o těchto sluchátkách bavil, je to jedno velké zklamání.
haweckO píše:111a111: čiže ak tomu správne rozumiem tak detaili majú Sus na vyššej úrovni
haweckO píše:jedny tie Expanse chvália a druhý zas nie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků