Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
martas38 píše:Ono hlavně ty bubny a činely budou v každém sále znít jinak a krom toho bude i záležet na tom, kde budeš sedět. A zas takovej génius nejsem, abych si poslechl nějaký takový koncert a za půl roku to porovnával s tím, co mi leze ze sluchátek/beden a myslím takový génius nebyl ani Beethoven, dokud slyšel a měl by ty možnosti.
lada5 píše:martas38 píše:Ono hlavně ty bubny a činely budou v každém sále znít jinak a krom toho bude i záležet na tom, kde budeš sedět. A zas takovej génius nejsem, abych si poslechl nějaký takový koncert a za půl roku to porovnával s tím, co mi leze ze sluchátek/beden a myslím takový génius nebyl ani Beethoven, dokud slyšel a měl by ty možnosti.
No to máš pravdu génius nejsi.
cb490763 píše:lada5 píše:martas38 píše:Ono hlavně ty bubny a činely budou v každém sále znít jinak a krom toho bude i záležet na tom, kde budeš sedět. A zas takovej génius nejsem, abych si poslechl nějaký takový koncert a za půl roku to porovnával s tím, co mi leze ze sluchátek/beden a myslím takový génius nebyl ani Beethoven, dokud slyšel a měl by ty možnosti.
A tahle reakce místním návštěvníků pomůže v jejich audio cestě jak?
svlastik píše:
Asi tak stejná jako tvá reakce s těmi prášky. Jo a pro zajímavost s kým se ta genialita srovnává... S Beethovenem. To už musí být vskutku notná dávka sebevědomí, asi vesmírných rozměrů. Takovou velikost vymyšleného sebevědomí si už ani já nedovedu ani ve snu představit. Není génius. To má rozhodně pravdu a doplnit to o Beethovena, že ani on nebyl génius tak to si o něm můžu už myslet, že je naopak ..., nemít paměť a hudební sluch, jak si asi představuje, že skládá kdokoliv v té době operu pro x desítek nástrojů, bez možnosti si to přehrávat, leda v hlavě. Nějakou matematickou kombinací generovaných čísel a náhodných doplnění nástrojů? Bez paměti jak co hraje? ... ach jo...
martas38 píše:Můžeš to Vláďo nějak rozvést? Zase upito a osobní útoky?
lada5 píše:Tak já myslel že hifi je o věrnosti zvuku ale to jsem asi naivní.Zesilovač je od toho aby zesiloval jinak by se mohl jmenovat zkreslovač.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků