Kamasu píše:svlastiku buď vod tý dobroty a přestaň už tu konečně plácat ty svý nesmysly. Číst se to nedá, ale když si to člověk přesto po několika přečteních přeloží do češtiny, tak zjistí, že jsou to jen samý bláboly.
Tys tu napsal úplný nesmysly o digitální cestě. To byla úplná blbost. Já tu psal o samotných nahrávkách a že to jde úplně v klidu rozpoznat a dokonce jsem tu rozdělil několik typů. Určitě jich bude víc. Ještě jsou různá prostředí, dokonce softwarová prostředí. To, že neslyšíš, kde čím je to nahráváno je tvůj problém. Já tento podpis přiřadit umím a to nejen analogový záznam, taky i digitální. A další blbost co ses ptal, za jak dlouho vyleze záznam. Obvykle do pár hodin to záleží na jedinci za jak dlouho nahrávku nahraje na nějakou platformu. Dokonce se dneska i online streamuje s ukládáním nahrávky, no jo představ si to. Taková je dneska doba. Takže když tu zasíráš vlákno, tak proč né ostatní, já aspoň pochopil zadání. Co vleze a co vyleze ven. Tu odpověď najdeš v nahrávacím studiu a né v nějakých digi cestách, o kterých jsi tu plácal...