Zdravím Vás,
posílám pár fotek, nyní jedu hlavně na Fidelio X3, super pohodlí, překonáno AKG 712, což jsem myslel, že nepůjde...poslouchám i 5hodin v kuse...chválím symetrický kabel v balení, což využiji přes redukci XLR, super prostor, basy mně vyhovují, ale jedu hlavně klasiku a filmovou hudbu...nejvíce Primephonic a pak sbírky SACD.
-- 6. 11. 2020 19:36 --
-- 6. 11. 2020 19:38 --...AKG 712, moje srdcová sluchátka, mám je sedm let, kupována "teeenkrát" za 13k, ale pořád za mě středy výšky perfektní a styl muziky co mám rád mě baví...za mě super cena/výkon
-- 6. 11. 2020 19:40 --...no a troška historie...moje sbírka v top stavu (jako nová.o)))), SE 205 od Pioneeru, i dnes je používám, zejména když je žena u mě v kině a otevřená se opravdu nehodí při hraní na PC.o) 70mm měnič, uzavřená konstrukce, super citlivost a vybuzení, parádně sedí na hlavně, další moje srdcovka.o) tak to jako raritka...
-- 6. 11. 2020 19:44 --...no a závěrem trošku těžší záležitost, hlavně když je máte na hlavě.o)))Pioneer SE 505...opět top stav, fungující ovládání hlasitosti na každé mušli včetně "tone".o)...v tomhle stavu myslím vzácnost...jednou za čas je protáhnu.o)
-- 6. 11. 2020 19:46 --...no a na závěr klasika bezdrát BOSE QC 35 II, používám při čtení knih a občas je i jedu z DAC při hraní, když chci mít fakt klid a nikoho neslyšet.o)