Ukáž svoju slúchadlovú zostavu!

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Teroo 5. 12. 2020 11:55

Ak to naozaj má prínos a cena je taká ako uvádzaš, tak ja by som do toho určite išiel.
Žiaľ také vedomosti, čo všetko by som mal zakúpiť a ako to dať správne dokopy zrejme nemám.
Audio: Samsung Galaxy Buds 2 Pro
Home Cinema: EPSON EH-TW7400, Denon X2500H, DALI Zensor 7, DALI Zensor vocal, DALI Zensor 1, DALI Alteco C-1, DALI SUB E 12F.
TV: Nepotrebujem.
Teroo
Junior

Odeslat příspěvekod tibormi 28. 12. 2020 17:38

Ahoj, tu je ale mŕtvo! To už Ježiško nerozdává slúchadlá?
Dúfam, že ste mali krásne sviatky a žiadna nemoc ich nikomu nepokazila.
Tu, hľaď! Môj najnovší prírastok, tie farby, to teplo a tá elasticita. Sú to síce led mid-fi ponožky, ale kvalita sa pozná... Či? :-D
20201228_171457-01_resize_56.jpg

Tak sa pochváľte :D
tibormi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Teroo 28. 12. 2020 18:36

Ahojte,

tak u mňa Ježiško bol a doniesol veru slúchadlá Audeze LCD2 classic, ktoré boli rozbalené až pod stromčekom. ;-)
Home Cinema: EPSON EH-TW7400, Denon X2500H, DALI Zensor 7, DALI Zensor vocal, DALI Zensor 1, DALI Alteco C-1, DALI SUB E 12F.
Teroo
Junior

Odeslat příspěvekod tibormi 28. 12. 2020 18:37

Fotka, inak sa to nestalo :-D
RPi4+Pi2AES (BNC to COAX)+ Topping E70 Velvet + AudioQuest Mackenzie XLR + Audiophonics HA-B6102 + V6 Vivid + Quad Era-1 (ForzaAudioWorks Claire Hybrid cable)

PC + iFi usb iPurifier + SMSL SU-1 + iFi Air Can (+iPower X 5v) + Grado 325X / Fiio FT1
tibormi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iceman27 28. 12. 2020 19:02

Já jsem si svůj dárek objednal už dříve, teď už si ho užívám rozehraný. Ještě jsem vyměnil originál náušníky za YAXI stPad2 a hodně to pomohlo ukočírovat ty mohutné basy.
S Fiio M11 velice fajn poslech.
Přílohy
Meze 99C.jpg
HeadAmp Gilmore Lite mk2, Polaris, Audio-Technica ATH-R70x, Sennheiser HD 58X Jubilee, Meze 99 Classic, Philips X2HR, Audio Technica ATH-MSR7, Sony wh-1000xm3.
FiiO M11, FiiO E12 Mont Blanc.
iceman27
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Teroo 28. 12. 2020 19:28

Tak takto teda, miesto môjho zvukového oddychu :)
Přílohy
20201226_143200.jpg
Teroo
Junior

Odeslat příspěvekod tibormi 28. 12. 2020 19:51

iceman27 pekné, tie náušníky som si všimol hneď :)
Teroo skvelé, ako to robíš s tými káblami? ja ich tu mám snáď milión. Zajtra trochu upracem a tiež pridám foto :-D
RPi4+Pi2AES (BNC to COAX)+ Topping E70 Velvet + AudioQuest Mackenzie XLR + Audiophonics HA-B6102 + V6 Vivid + Quad Era-1 (ForzaAudioWorks Claire Hybrid cable)

PC + iFi usb iPurifier + SMSL SU-1 + iFi Air Can (+iPower X 5v) + Grado 325X / Fiio FT1
tibormi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Teroo 28. 12. 2020 20:01

Ja som ich mal donedávna hádam 1 km okolo pc, tak som sa spučil a spravil som "dekablizáciu". :)

Sú schované v lištách, za nohou stola a zvyšok za pc, tak nevidno nič. :)

Takto vo veľkom s pc.
Přílohy
20201226_143200.jpg
Teroo
Junior

Odeslat příspěvekod MHOE 28. 12. 2020 22:25

tibormi píše:Ahoj, tu je ale mŕtvo! To už Ježiško nerozdává slúchadlá?
Dúfam, že ste mali krásne sviatky a žiadna nemoc ich nikomu nepokazila.
Tu, hľaď! Môj najnovší prírastok, tie farby, to teplo a tá elasticita. Sú to síce led mid-fi ponožky, ale kvalita sa pozná... Či? :-D
20201228_171457-01_resize_56.jpg

Tak sa pochváľte :D

Já měl pod stromečkem symetrický kabel pro HD650, chtěl jsem je konečně slyšet "naplno" přes DNA Stratus. :-)

K tomu jsem si nadělil Lenovo Yoga Smart Tab tablet, který lze různě polohovat i věšet na zeď, takže funguje jako taková flexibilní přenosná obrazovka. (Primárně slouží pro zobrazení, co zrovna poslouchám přes Roon.) Na poměry tabletů má velké vestavěné reproduktory, takže krom ovládání Roonu (rukou) či Spotify (hlasem) obstojně zastane i roli přenosných reproduktorů, rádia nebo minitelevize. Velmi šikovné zařízení!

Rád bych pokračoval i dále, jenže pořád marně bádám po sluchátkách, která by mi skutečně stála za to pořídit. Už to není tak jednoduchý jako před lety, protože s tím, co mám teď, jsem dlouhodobě velmi spokojený. :hm
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod)
PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)

MEASUREMENTS: MiniDSP EARS | Fulla 2 | HD650

REVIEWS: Viz "Web" v profilu
MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Houbičkar 29. 12. 2020 10:09

Teroo,
to máš při poslechu ten kabel od sluchátek takhle omotanej kolem tý kovový trubky (teda, jestli je kovová)?
Houbičkar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Teroo 29. 12. 2020 10:26

Aktuálne to tak nemám. Mal som to tak jeden deň.
Malo by to nejaký negatívny prínos?
Teroo
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 29. 12. 2020 10:31

Odstraněna část OT příspěvků, která navazovala na flame příspěvek nově příchozího uživatele.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Houbičkar 29. 12. 2020 10:39

Třeba mělo, třeba ne, vliv na zvuk s omotáním a bez něho si přeci nejlíp vyzkoušíš ty sám, když obě varianty vyzkoušíš. Obecně, motat při poslechu kabel okolo vodivých matrijálů je imho hloupost.
Houbičkar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Teroo 29. 12. 2020 10:51

Vďaka, dobre vedieť, dám si na také pozor.
Teroo
Junior

Odeslat příspěvekod tibormi 29. 12. 2020 11:05

Hey,
MHOE to až teraz si si kúpil symetrický kábel? :-D wau konečne :)

Ja som si tiež kúpil Lenovo notebook, ale to už skôr, tak cca 3 mesiace späť.

Ale Vianoce som si urobil novými repro a zosilňovačom, viem že toto je sluchátkové vlákno, ale mám pocit, že je to už vlákno "všehochuť", což je dobre.
Repro som potreboval dať blízko k stene a tak som po dlhom blúdení po nete našiel Elac Carina so spodným bassreflexom. Celkovo sú repro ideálne veľké a zaberajú presne toľko, koľko som si predstavoval. Recenzie neklamali, majú mierne silnejší bas na ich veľkosť, takže nemám potrebu dokupovať basák. JET folded ribbon výškový je krásne čitateľný, prvých pár dní bol taký mdlý, akokeby zakrytý dekou, ale potom sa otvoril a tak hrajú repro celkovo maximálne čisto a príjemne. A to pri akejkoľvek hlasitosti :-)
Kombinujem to s Audio-GD Precision 3 2020 koncovým zosilňovačom pripojeným k Burson Playmate ako class A pre. Tam som vymenil v I/V časti Vivid operačné z. za Classic, lebo mi stredné pásmo prišlo trochu utiahnuté a teraz to je viac vyvážené, som neveril že sa to až tak zmení.
Od Pavla som kúpil Mudra Akustik filter, s ním mi príde zvuk mierne farebnejší s lepším rozlíšením, ale to sú už len malé plusy. Repro káble mám AudioQuest Rocket 11 Speaker Cable a rca QED Reference Audio 40 ak to niekoho zaujíma.
Najbližšie sa hádam dokopem kúpiť nejaký ten streamer, o ktorom už dlho básnim. A ešte sa chcem viac pohrať s akustikou v izbe, ten monitor je strašná odrazová plocha, keď dám ešte ďalší panel pred, tak je to počuť :hm

My Place ML.jpg

tibormi
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka