Hey,
MHOE to až teraz si si kúpil symetrický kábel?

wau konečne

Ja som si tiež kúpil Lenovo notebook, ale to už skôr, tak cca 3 mesiace späť.
Ale Vianoce som si urobil novými repro a zosilňovačom, viem že toto je sluchátkové vlákno, ale mám pocit, že je to už vlákno "všehochuť", což je dobre.
Repro som potreboval dať blízko k stene a tak som po dlhom blúdení po nete našiel Elac Carina so spodným bassreflexom. Celkovo sú repro ideálne veľké a zaberajú presne toľko, koľko som si predstavoval. Recenzie neklamali, majú mierne silnejší bas na ich veľkosť, takže nemám potrebu dokupovať basák. JET folded ribbon výškový je krásne čitateľný, prvých pár dní bol taký mdlý, akokeby zakrytý dekou, ale potom sa otvoril a tak hrajú repro celkovo maximálne čisto a príjemne. A to pri akejkoľvek hlasitosti

Kombinujem to s Audio-GD Precision 3 2020 koncovým zosilňovačom pripojeným k Burson Playmate ako class A pre. Tam som vymenil v I/V časti Vivid operačné z. za Classic, lebo mi stredné pásmo prišlo trochu utiahnuté a teraz to je viac vyvážené, som neveril že sa to až tak zmení.
Od Pavla som kúpil Mudra Akustik filter, s ním mi príde zvuk mierne farebnejší s lepším rozlíšením, ale to sú už len malé plusy. Repro káble mám AudioQuest Rocket 11 Speaker Cable a rca QED Reference Audio 40 ak to niekoho zaujíma.
Najbližšie sa hádam dokopem kúpiť nejaký ten streamer, o ktorom už dlho básnim. A ešte sa chcem viac pohrať s akustikou v izbe, ten monitor je strašná odrazová plocha, keď dám ešte ďalší panel pred, tak je to počuť

RPi4+Pi2AES (BNC to COAX)+ Topping E70 Velvet + AudioQuest Mackenzie XLR + Audiophonics HA-B6102 + V6 Vivid + Quad Era-1 (ForzaAudioWorks Claire Hybrid cable)
PC + iFi usb iPurifier + SMSL SU-1 + iFi Air Can (+iPower X 5v) + Grado 325X / Fiio FT1