od VojtaJJ 17. 8. 2019 22:51
Komplet od iBasso:
Přehrávač DX220, Sluchátka IT04, Kabel CB12S
Zatím nejlepší zvuk, jakej jsem slyšel. Nestěžuju si. Po pravdě, zkoušel jsem pustit lineout výstup z DX220 do mé větší sestavy: ALO Audio PanAm + Audeze LCD2 a přišlo mi, že to nebyl takovek zvuk, jako z DX220 dostanou IT04. Dřív jsem je zapojoval do staršího iBasso DX90, což sice nebylo špatné, ale teprve DX220 odhalil, co se ve čtyřech měničích IT04 skrývá. A jsem nadšenej. Po pravdě, znova objevuju starý nahrávky. U obyč nebo nekvalitních nahrávek, je to stejný, nebo možná někdy i horší, protože tahle sestava odhalí sebemenší chyby, ale s kvalitní nahrávkou (např. Arne Domnerus - Jazz At The Pawnshop FLAC 192/24, Diana Krall - Live in Paris FLAC 96/24, popřípadě Keith Jarret - The Köln concert FLAC 96/24) je to fakt paráda.
Z klasiky jsem zkoušel Dvořákovo devátou v podání Berlínské Filharmonie pod taktovkou Herberta von Karajana FLAC 96/24. V téhle nahrávce si můžu uchem vybírat jednotlivé nástroje a poslouchat je celkem čistě i v celém orchestru. To rozlišení je úžasný...
No, od středy, kdy DX220 dorazila, trávím volné chvíle se sluchátky v uších a užívám si objevování nových detailů a barev ve starých, x krát naposlouchaných nahrávkách. Po pravdě, kromě balancovanýho zesíku pro LCD 2, už teď hodně dlouhou dobu nebudu mít potřebu něco měnit...
- Přílohy
-

-

-