od janiss 1. 6. 2014 22:34
ten naim je uz na predaj rozhodol som sa pre musical fidelity m3i..
-- 1. 6. 2014 22:44 --bogino píše:Radil by som ist na to z ineho konca. Ake zanre pocuvas? Ake si mal doteraz sluchadla a z coho si ich pocuval? Chces sluchadla s vyraznym basom, alebo vyvazene? Vadi ti vyrazne sveteljsi zvuk, alebo nevadi, si citlivy na kvalitu nahravok (ak to vies posudit)? Hladas skor analyticky zvuk? S niektorymi zostavami / nahravkami moze byt pre niekoho az neprijemny. Alebo hladas skor relaxovane pocuvanie, kde ide skor o celkovy prijemny zazitok, nez o to, ako hlboko sa spevacka nadychla?
Podla tohoto treba zacat najprv s hladanim sluchadiel a potom ku nim hladat vhodne zelezo.
A neuviedol si cenovy limit, lebo zelezo ku sluchadlam je aj za viac tisic EUR ...

No sluchadla tak max 300 libier ale vyhovuje mi cena za q701 co je tuna nieco pod 200 no vedel by som investovat aj viac.
A amp to iste sluchadla by mali byt nove do 250 libier ale ten amp by mohol byt kludne radsej lepsi a jazdeny ako horsi a novy..Zijem v Londyne cize by som sa chcel zmestit najradsej do nejakych 500-600. Sluchadla nahlavne som nikdy nemal teraz pouzivam sony xba 4ip a zeniem ich ipodom touch..Celkom pohoda ale hladam nieco kde budem pocut poriadne detaily telo nastroja a krasne rozdelenie nastrojov..Ked budenik udrie do bicich chcem to citit ze ten bas je real ako ked udrie nazivo presny boom

Pocuvam vsetko mozne jackson, stare ballady, clasiku, a proste bavi ma hudba ked je kvalitne nahrana a su tam nastroje a pocujem co najviac detailu tak mi to jej jedno co o com spievaju ale uzivam si tie nastroje. Mam zostavu ktoru mam vypisanu dole celkom som po tom tuzil ale po tyzdni som uz nebol spokojny a nenaplna ma to tak to chcem skusit sluchatkovou cestou ale ako som pisal neviem o tom vobec nic. Neviem ci take nieco existuje ale najviac by mi vyhovoval nejaky dac ktory by som mohol pouzit ako sluchatkovy amp a rovno aj pre moju zostavu tak by som mohol predat svoj m1 dac dolozit nejake prachy a kupit taky dac ale ako pisem neviem ci take nieco vobec existuje ale zda sa mi ze som to videl..Ale tak zas kvalitov by nesmel byt horsi ako m1 dac.
Monitor Audio silver RX6, Musical fidelity m1 dac, Naim nait xs, Musical fidelity m3i, Marantz cd-6005, Chord Carnival SilverScreen Bi-wire, Chord Crimson 2 Plus, Ipod 5g touch, Sony xba 4 ip