Vyrovnane uzavrete full size sluchatka do 200e a do 500e

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ...drát 28. 8. 2014 23:41

myslím že svoje robí aj vlastná predstava o tom ako má zvuk vypadať(tá sa môže vzdaľovať ideálu) a tak isto druh počúvanej hudby,niekedy je určité zafarbenie žiadúce
...drát
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bacil2 29. 8. 2014 01:20

Hergarok píše:... jsou to prostě jen uzavřená sluchátka... 8-S

...súčasný trend vývoja spičkových sluchátok pomaly ale isto smeruje k dobre navrhnutým uzavretým sluchátkam ... je to (okrem iných výhod) aj prakticky jediná možnosť ako dosiahnuť skutočne čisté, neskreslené najhlbšie basy pri rozumnej citlivosti a rozmeroch meničov! :D
bacil2
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod šeďour 1. 9. 2014 08:48

Mimochodem...co je vlastně na těch Paradoxech tak zvláštního, nebo speciálního ?
:pozor
Thunderpants alespoň nabízely na první pohled jinej vzhled, než původní RP50 (dřevěný mušle, kožený náušníky), ale u těch Paradoxů mi přijde, že autor úpravy akorát dokázal rozebrat Fostexy, nastříkat je barvou ve spray a navlíknout na ně velký náušníky :hm

Mušle vytisknutý na 3D tiskárně neberu vážně.To je podle mě jen úlet, kterej se vyrábí dva dny.
:hmm:
Takže, tomu, kdo si chce pořídit nějaký takovýhle sluchátka a nechce platit úplně zbytečně fůru peněz za hotovej výrobek odněkud z USA, bych poradil...přemož svojí lenost, nebo nešikovnost, kup si Fostexy a pust se do úpravy sám.
Nic složitýho to neni.
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 1. 9. 2014 13:19

druhe lacnejsie mad dogy alebo focal profesional? :)
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MHOE 1. 9. 2014 13:26

Já bych koupil spíš Focal Spirit Pro, protože by mě zajímaly více (Mad Dog jsou též modifikované T50RP, navíc Focal Spirit Pro jsou podle docela dost lidí blízko neutralitě)... Ale je to spíš můj subjektivní pohled na věc než že bych chtěl tvrdit, že Mad Dog jsou horší volbou.
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod)
PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)

MEASUREMENTS: MiniDSP EARS | Fulla 2 | HD650

REVIEWS: Viz "Web" v profilu
MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hergarok 2. 9. 2014 16:37

šeďour píše:...přemož svojí lenost, nebo nešikovnost, kup si Fostexy a pust se do úpravy sám.
Nic složitýho to neni.
Přesně tak, prakticky jen se šroubovákem a bordelem, co má kdekdo doma se dají T50 posunout od továrního zvuku opravdu o dost dál!
bacil2 píše:... je to (okrem iných výhod) aj prakticky jediná možnosť ako dosiahnuť skutočne čisté, neskreslené najhlbšie basy pri rozumnej citlivosti a rozmeroch meničov! :D
Toho se dá dosáhnout i u otevřených, protože to s uzavřeností nebo otevřeností vůbec nesouvisí. Jaké jsou dle tebe ty jiné výhody uzavřených sluchátek (mimo to zřejmé... že to izoluje).
Audigy 2ZS => ZERO DAC => Amarok^2 => DIY elektrostaty || V hifi jde změřit vše mimo naivity a diletantství.
Fóra po celém světě zamořují ti, jenž mají problém psát srozumitelný text a pochopit psaný text. WTF ?!?!?
Hergarok
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 19. 11. 2014 13:37

Focaly doma, presne toto som hladal. Odporucam vypocut.
Neviem akym zazrakom sa do nich moje velke usi dostali, netlacia ani trochu.
Velmi dakujem za radu.
Naposledy upravil Andrejsvk dne 19. 11. 2014 15:15, celkově upraveno 1
LG OLED42C21

Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod DaemonXXII 19. 11. 2014 14:56

akurát som si objednal Classic verziu ako náhradu za Shure 940... podľa info na stránke predajcu som rátal že budú u mňa do víkendu, vysvitlo že ich nemajú skladom ani u dopravcu, takže asi 2 týždne budem musieť čakať :'(
na cesty: Sony NW-ZX2, WM1A -> Dunu 2000, CA Jupiter, CA Andromeda

na doma: foobar2000 -> AudioGD NFB 11.32 -> Focal Spirit Classic, Oppo PM-3
DaemonXXII
Junior

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 19. 11. 2014 15:20

LG OLED42C21

Andrejsvk
Pokročilý

Předchozí stránka