Sluchátka do 3000 - 3500

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mecri 30. 8. 2014 21:47

Ahoj, měl bych zájem o sluchátka. Poslouchám veškerou hudbu, určitě by mi nevadili trochu zvýšený basy. Poslouchat budu asi hlavně na počítači.
mecri
Junior

Odeslat příspěvekod uk99 30. 8. 2014 23:16

Bylo by fajn napsat jakou konstrukci bys upřednostnil, náhlavní otevřená, uzavřená, špunty... Budeš poslouchat v soukromí nebo v hlučném prostředí? Bude vadit když budou sluchátka hrát ven? Chceš aby šly vzít i s mobilem ven? Pak třeba tvé předchozí zkušenosti se sluchátky - bylo by fajn vědět vůči čemu mají být basy "trochu zvýšené". Veškerá hudba je dost nekonkrétní ale chápu, je něco co posloucháš nejvíc?
Fiio x3 Lineout > Yamaha HS8
Fiio x3 Headphone out> HiFiMAN RE-272 / k701
Audio-Technica PRO35 > Focusrite Scarlett 2i2 > Ableton Live
uk99
Junior

Odeslat příspěvekod mecri 30. 8. 2014 23:22

S mobilem asi tolik ne, na to mám špuntovky. Sem tam je možná na mobil píchnu. Určitě plánuji náhlavní sluchátka. Předchozí zkušenosti nemám, pouze Sennheiser HD201. Poslouchám nějaký to elektro, Chillstep, downtempo apod. Občas nějakej rap, rockovou muziku taky. Mám rád alternativní styly, něco jako R.E.M například. :) Asi spíše v soukromí. Omlouvam se za nedostatek informací.
mecri
Junior

Odeslat příspěvekod uk99 30. 8. 2014 23:28

Hele nejsem zrovna z nejpovolanějších, ale na tyhle styly se tu dost doporučují ATH-M50. Skus si pročíst dotazy s podobnými požadavky, pár jich tu je.
Fiio x3 Lineout > Yamaha HS8
Fiio x3 Headphone out> HiFiMAN RE-272 / k701
Audio-Technica PRO35 > Focusrite Scarlett 2i2 > Ableton Live
uk99
Junior

Odeslat příspěvekod mecri 30. 8. 2014 23:54

Prý basy u těchto sluchátek nejsou nijak výrazné. Já bych byl rád, kdyby mi trochu zaduněli, nemusí mi uplně vibrovat mozek, ale aby byly výraznější :)
mecri
Junior

Odeslat příspěvekod MHOE 31. 8. 2014 00:29

Basy u ATH-M50 nejsou výrazné? To musel napsat nějaký uber basshead, jinak fakt nevím... Basy M50tek jsou přítomné a dunivé až až. V kombinaci s klaustrofobickým prostorem je to fakt ojedinělý zážitek...
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod)
PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)

MEASUREMENTS: MiniDSP EARS | Fulla 2 | HD650

REVIEWS: Viz "Web" v profilu
MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mecri 31. 8. 2014 00:31

Super, ok. Kdo ví, byla to recenze na heurece, chtěl jsem se pouze přesvědčit.
Na ATH jsem slyšel zatím jen chválu, takže do nich asi půjdu.
mecri
Junior

Odeslat příspěvekod karminkotak 31. 8. 2014 05:14

M50 basy majú, to sa báť netreba :) ale stále sú po rozohratí slúchadiel príjemne a hlavu netrhajú... aspoň teda mne ušami prešlo omnoho viac dunivejších modelov... a recenzie na heureke sú väčšinou na dve veci... ;-)
karminkotak
Mírně pokročilý