Sluchátka k Sansa Clip+ do 4000Kc

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod uk99 5. 9. 2014 19:31

Pro mě osobně jsou k701 z druhé ruky opravdu první sluchátka co jsou natolik levná a zároveň natolik náročná na zdroj aby se vyplatilo invesovat spíš do zdroje než do lepších sluchátek, tak to prostě slyším. I s jinými jsem dokázal ocenit lepší zdroj, jednoznačně to posouvá sluchátka dál, ale sluchátka o litr levnější hrála snad bez výjimky hůř než ta lepší z notebooku nebo mobilu. A ano, myslím si že u sluchátek je to mnohem víc o osobních preferencích a podání konkrétních sluchátek pro konkrétního posluchače než o chimérické pravdivosti a absolutní kvalitě.
Omlouvám se za OT...
Fiio x3 Lineout > Yamaha HS8
Fiio x3 Headphone out> HiFiMAN RE-272 / k701
Audio-Technica PRO35 > Focusrite Scarlett 2i2 > Ableton Live
uk99
Junior

Odeslat příspěvekod bacil2 5. 9. 2014 22:50

uk99: K701 a ich deriváty sú typické sluchátka, ktoré zapadajú do futbalistovej „elementárnej logiky“ a používať ich na lacných zariadeniach (napr. na sluchátkový výstup z FiiO X3) je nezmysel ... dovolím si tvrdiť (teda samozrejme podľa mojich zvukových preferencií a bez ohľadu na cenu a „logiku“), že zostava X3(wav/44,1k/16b)+K701 bude zvukovo jednoznačne horšia ako Clip(MP3/320kb)+K812
bacil2
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod uk99 6. 9. 2014 02:53

Jsem si naprosto jistý že K812+Clip MP3/320 bude hrát líp. X3 jsem nekupoval ke k701 a budu to řešit. Na druhou stranu SRH940 které by s x3 měly být mnohem silnější sestava mě prostě už nebavily (dlouho jsem měl RE272 a SRH a ono jsou to zvukově fakt podobná sluchátka, tím pádem srovnatelná a RE272 mám za ve svém "oboru" lepší.) - a přes to vlak nejede, třeba se k ním někdy vrátím. Kdyby se nadobro nerozpadly tak bych si je rád nechal jako alternativu. Prostě ta do pekel zatracovaná agresivita k701 je přesně to co mi teď chybělo.
Podle mě prostě chlap od přírody nehledá jedny dokonalý sluchátka na celej život, ale chce je vystřídat všechny.
Fiio x3 Lineout > Yamaha HS8
Fiio x3 Headphone out> HiFiMAN RE-272 / k701
Audio-Technica PRO35 > Focusrite Scarlett 2i2 > Ableton Live
uk99
Junior

Odeslat příspěvekod bacil2 6. 9. 2014 08:44

uk99 píše:Podle mě prostě chlap od přírody nehledá jedny dokonalý sluchátka na celej život, ale chce je vystřídat všechny.
... presne tak, s týmto absolútne súhlasím !!! :D

ps: určite odporúčam vyskúšať X3+COP
bacil2
Trvalý BAN

Předchozí stránka