Ahoj,
mohli byste mi poradit s výběrem nových IEM sluchátek - momentálně používám již dosluhující a stařičké AKG 324P, ale rád bych po letech trošku povýšil a pořídil něco lepšího v ceně cca. okolo 3000,- Kč. Rád bych nějaká kvalitní sluchátka, především, co se týče konstrukce, podávaného zvuku a v neposlední řadě také komfortu. Sluchátka budou sloužit k poslechu doma, žádné běhání atd s nimi neplánuji.
Trochu jsem už po něčem pokukoval a docela se mi zamlouvají RHA MA750 nebo již dražší RHA T10i a to především kvůli bytelné a, dle mnohých recenzí, kvalitní konstrukci. Bohužel si nejsem zcela jistý, zda je to to pravé, vzhledem k jejich nekompromisnosti, která byla v testech také často zmiňována.
Chtěl bych se tedy zeptat, zda byste mi některé z těchto sluchátek doporučili, případně, pokud byste doporučili něco jiného, lepšího pro poslech, dá se říci, všech žánrů - v největší míře pak nahrávek těchto umělců:
- Pink Floyd
- U2
- Whitesnake
- Def Leppard
- Coldplay
- Adele
- Banks
- Bon Jovi
- Foo Fighters
- Green Day
- Guns n' Roses
- Linkin Park
- Oasis
- Muse atd.
Nechci sluchátka, která jsou příliš přebasovaná, ale ani sluchátka, kde je basů naprosté minimum, zkrátka tak nějak akorát, aby hudební přednes byl skutečně věrný.
Vím, že je to vyčerpávající, ale budu vděčný, pokud dokáže někdo poradit, jaká sluchátka případně zvolit.
Mockrát děkuji za rady,
Kapky