Alternativa k Marshall Major?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod meme1255 4. 1. 2015 23:37

Zdravím,
Po vyzkoušení (jenže pouze cca 45 minutovém, a to je ta chyba...) jsem si s vědomím přítlaku koupil Marshall Major. Zvukově skvělé, jenže, po cca 2h nesnesitelné :( . Povolí nějak zásadněji? (Mám je 3 dny?). Případně, za co je vyměnit? Senheiser HD 419? U těch se mi uplně nezdá konstrukce, ale jinak vzhledem k renomé bych očekával zvuk dobrý? V případě výměny nákup v Alze, rozpočet tedy 1500 (1490 nákupní cena, - něco za otevření) , s možnosti jít o tak 200 výš, kdyby něco za to stálo..
Díky za tipy a zkušenosti. :)
meme1255
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radimecek13 5. 1. 2015 11:44

Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sutrik 5. 1. 2015 12:11

Povolí, chce to nasadit třeba na křeslo nebo na krabici a pár dnů nechat :-) Já to mám takhle už asi měsíc a povolily celkem dost... Jen se to nesmí přehnat protože je to pouze plastové...
sutrik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skiman 7. 1. 2015 08:20

nemam tedy Marshal ale mam jiné on-ear sluchátka a z oni si uši po pár dnech pravidelného nošení zvyknou (u mě cca týden) ;-)
Skiman
Junior

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 7. 1. 2015 09:04

Stačí s tím laborovat, nebo dát roztáhnout jak radí kolegové, mně to nepříjde nijak strašné, ale každý máme jinou hlavu. Myslím že povolí, takže klídek. Jinak na CES byl představen nástupce Major II - odpojitelný kabel, upravený design a zvuk.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod meme1255 7. 1. 2015 11:19

No, zajímavé... Ta druhá generace vypadá dobře :) ... Ale bude stát tak 3000,- v CZ si tipuju, takže se spokojím s tou první za půlku... Jinak skutečně začaly povolovat, takže dostanou šanci ;)
meme1255
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 10. 6. 2015 00:09

Tak moje Maršálky Majorky ruply. Mám připlacenou výměnu u Alzy, ale ono není měnit za co, páč mám bílou verzi a tu už Alza nemá...takže asi výměna za něco jiného, lepšího, co byste mi doporučili - AKG Y50 ? (Potřebuju něco s mikrákem, používám to jako headset na delší hovory...)
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Koutas46 25. 6. 2015 10:35

Co jsem tak četl o těch ATH t5000, tak se asi moc nehodí na venkovní použití, tím myslím cesty metrem, atd co? Co by jste mi poradili za jiná uzavřena sluchátka, cenově max do 2500? Jako přehrávač používám Fiio x1 a poslouchám převážně rock a metal.
Koutas46
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 25. 6. 2015 11:26

Napr. Fostex TH-7.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Koutas46 26. 6. 2015 10:36

Je ještě jiná alternativa sluchátek? (Přenosný, uzavřený)
Koutas46
Kolemjdoucí