Cau, uz si tyden vybiram a stale se nemuzu rozhodnout.. v hledacku mam par kandidatu a par uplnych alternativ..
Preferoval bych spis sluchatka ktera jsou prodyšná (nepoti se v nich usi), po par minutach zapomenete ze je vubec mate, spis lehci, ale hlavne aby byly komfortni to je pro me asi nejdulezutejsi faktor. Spis otevrena, ale nebranim se ani polo-otevrenym, uzavrena by mi taky sice nevadila, ale je mi to v celku fuk. Jelikoz jsem doma sam a nepotrebuji se izolovat od vnejsiho hluku tak je mi jedno jak moc izoluji vnejsi hluk a jestli sam sebe slysim nebo ne.. to neresim.
Preferoval bych dale take spis (a ted me ukamenujete, jenze ja nejsem audiofil, ale spis fanousek co se filmografie tyce a her obecne uplne vsech, hlavne strilecek jako CS / BF / COD, ale take RPG - WoW, Mass Effect) bezdratova sluchatka k vuli jeste lepsimu konfortu a spis headset s mikrofonem nez headphones + externi mikrak (ale tohle oboji bych prekousl jak drat tak headphones + mic), jelikoz ten muj co ted mam vedle monitoru je skoro useless a ja hraji kompetentni hry s jinymi hraci, takze komunikace je pro me dulezita.
Nemam externi zvukovku a nejspis ani neplanuji kupovat - Mam zakladni desku GIGABYTE G1.Sniper M5 s imo velmi kvalitni integrovanou zvukovkou, ktera sice nema asi ani na nejakeho externiho Xonara etc, ale ja poznal rozdil kvality ve zvuku instantne co jsem si pustil hudbu a vymenil zakladovku. (GIGABYTE 8 Series G1-Killer motherboards feature a dedicated Sound Core3D™ audio processor from Creative, a multi-core sound and voice processor offering high-performance hardware audio processing, with cutting-edge audio technologies including the SoundBlaster software suite.)
Nemam odstate uši ani kuželkovou popřípade rugby (arnoldovy patalie) hlavu. Planuji mit sluchatka na sobe kazdy den tak +/- 4 hodiny, tak nechci aby me z nich hlava bolela popripade bych mel spocene uši.
TL;DR: Hraji strilecky = potrebuji slyset kroky, nejsem adiofil, nejdulezitejsi je pro me komfort / pohodlí na hlave, nemam externi zvukovku za to relativne solidni interni, posloucham vse mozne ale ne nejak moc, koukam DOST na kvalitni filmy s dobrym sountrackem, dost komunikuji s lidmi na skype / ts.
Nad cim teda premyslim ?
1) Logitech G930
+Zrovna ted perfektni cena na ebayi, za 2k kč; bezdrat a mikrak v jednom; vypadaji a prej jsou prostorne
-Logitech neni zrovna silnej prodejce headsetu
2) Sennheiser PC 360
+Udajne jedny z nejlepsich gaming headsetu vubec
-Nejdou skoro sehnat a pokud jo, je to doprodej skladu a z nejakeho neznameho duvodu se prodavaji za silene vysoke ceny
3) Sennheiser PC 363D
+Nastupce PC 360 ? Tzn. vse co ma predhudce plus neco malo navic v podobe externi zvukovky v USBcku co jsem tak pochopil
-VYSOKA CENA, mozna az zbytecne moc
4) Sennheiser G4me One nebo Sennheiser G4me Zero
+One jsou otevrene a Zero zase zavrene, navic one maji prijemnejsi cenu, takze bych radsi volil je
-Stale jeste relativne vysoka cena
5) Sennheiser HD 598
+Nadhernej design a prej zvukove jeste lepsi nez Sennheisery co jsem popsal výše
+/-Cena uz zacina byt relativne prijemnejsi;
-Nemaji mikrofon
6) Senneheiser HD 558 (PC 360 bez mikraku ?)
+Relativne fajn cena
+/- cena je relativne v norme
-Design
7) HyperX Cloud Gaming Headset
+Udajne za tu cenu nejde nic lepsiho sehnat co se nejen hernich sluchatek tyce
+/- 1600kč
-Hyperx noname co se sluchatek tyce
8) Asus Vulcan ANC
+Pekny design, vypadaji prostorne
+/-jsem schopnej sehnat za 1400kč pres ebay
-Asus skoro noname co se sluchatek tyce
9) AKG K935
+Design, bezdrat, udajne insane zvuk
+/- Jsem schopnej sehnat za 3k kč via ebay
-Mikrak chybi, nevim jak se povedou ve hrach a celkove o tomto kousku toho moc neni co se recenzi tyce
10) Beyerdynamic MMX300
+Nejlepsi Gaming Headset soucasnosti ?
-Cena...
Alternativy:
Philips Fidelio X1, Asus RoG Orion, Audio-Technica ATH A900X, Sennheiser PC 350.
Tak do ceho byste sli vy ?
Mít nejakou externi zvukovku tak jdu nejspis do MMAX 300, protoze se u nas da sehnat levneji nez na Ebayi, ale takhle si nejsem uplne jistej a premyslim spis nad necim levnejsim s lepsim pomerem cena / vykon
Diky za pripadne rady