Ultasone iCans Okta vs. Fostex TH-7

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kychtax 12. 1. 2015 17:49

Dobry den, Ktere byste mi prosím doporucili?
Nechci je na doma ale ani na chození po venku, nejcasteji na sluzebni cesty, popr. open office v praci (potichu az stredne hlasite) tzn. muzou byt otevrena/i polo.
Pokud mozno aby byla vyrovnana ve vsech pasmech, mene basu nevadi a moc nezkreslovala. Poslouchat budu zatim na bezne ZK v ntb MP3 320+, FLAC atd. (nejcasteji rock, progresive metal, instrumental, trochu jazz a jinak cca na vsechno..)

Zajimalo by mne ,jestli mate nekdo vyzkouseno, ktera budou hrat lip.. Pripadne jestli mate jiny tip, budu za nej rad. Diky!
Naposledy upravil kychtax dne 12. 1. 2015 17:54, celkově upraveno 1
ATC SCM 40, Primare A32, RME ADI 2 Pro AE, kabely kychtax
kychtax
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 12. 1. 2015 17:54

Jedine tie fostexy...
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 12. 1. 2015 18:59

Dazo meleš nesmysly 8-D měl jsem oboje a icans mám a rozhodně si je nechám...jsou to konstrukčně jiná sluchátka,fostex daleko méně pohodlná,kelímkovitější zvuk.icans pro mě hodně pohodlná,díky otevřenější konstrukci,daleko vzdušnější projev,pro mě zvukově o kousek lepší než fostex...icans jsou lehká pohodlná sluchátka a mě se zvuk icans líbí podstatně více než u fostexů

pokud by jsi potřeboval uzavřené,tak stojí za úvahu ještě Shure SRH 145 zvukově podobné Fostexům
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 12. 1. 2015 19:19

Radimecek, viem co pisem, samozrejme som vychadzal z toho, ze to chce na cesty, kde otvorene ultrasony nemaju moc zmysel... :) Teda pokial nechce pocut kazdy prd okolo :D
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 12. 1. 2015 19:24

jasně,pokud by potřeboval nerušený poslech,tak uzavřené,ale ty icans jsou i ve středně hlučném prostředí v pohodě,já s nima např. poslouchal i v letadle a bez problémů...
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý