Přímo porovnat s jinýma in-earama nemůžu, protože už delší dobu jsem žádný neměl. Doteď jsem používal Jabra Revo wireless, a to je přece jen trochu jiná konstrukce a určení. Nevím, jak moc by to bylo vypovídající. Každopádně zatim nejlepší, co jsem kromě Fidue měl, byly triply, který si ještě trochu vybavuju. Co si vzpomínám na jejich projev, tak můžu říct, že Fidue jsou ještě lepší v detailu, ale jinak jsou to podle toho co si vybavuju, hodně podobný sluchátka. Jen ještě řeknu, že Fidue určitě nejsou pro nějaký velký basofily. Basy mají, ale jen tam, kde mají být, nic navíc. Když ale na chvíli nebudu řešit zvuk, tak ani konstrukčně jsem nic lepšího nikdy neměl hlavně kabel mi přijde super. Nekroutí se a opravdu vypadá, že by mohl dlouho vydržet. Určitě je k nim potřeba ale i nějakej lepší zdroj, já je zatim používám s L1020 a přijde mi, že se s ní ty sluchátka trochu nuděj.

EDIT: Abych jen nechválil, s nástavcema, co jsou v příslušenství (tradičně potřebuju ty nejmenší) mám trochu problémy u usazením, nic hroznýho, ale Vsonicy jsou na tom pro mě líp.