vyber sluchatek cena kolem 10-12tis

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod cejny666 29. 1. 2015 08:31

T5p je peknej inzeratek jenze jsou to otevrena sluchatka.jak je to s tim nakupem ze zahranici?tam se propocitava clo a doprava?na kolik to tak vyjde pri nakupu za 400-500$ ty audiotechniky jsou tam za zajimavy ceny,jenze je to stejne nakup na slepo bez poslechu.
cejny666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KajosH 29. 1. 2015 08:36

Ehm, T5p jsou UZAVRENA!!! sluchatka s impedanci 32Ω ;-)
KajosH
Junior

Odeslat příspěvekod cejny666 29. 1. 2015 08:57

Jj ok,omlouvam se,ted si o nich ctu,jen jsem je videl v audigu.cz v sekci otevrena tak me to zmatlo :-) no asi odepisu na inzerat :-D

-- 29. 1. 2015 09:57 --

Jj ok,omlouvam se,ted si o nich ctu,jen jsem je videl v audigu.cz v sekci otevrena tak me to zmatlo :-) no asi odepisu na inzerat :-D
cejny666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cejny666 29. 1. 2015 11:24

Ta Audio-Technica-ATH-MSR7BK vypadaji taky dost zajimave hlavne parametrove,ty jsi je slysel wolverine?
cejny666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radimecek13 29. 1. 2015 11:39

Myslím,že tady je zatim nikdo nemá,mají prý o malinko lepší zvuk než Nad viso Hp50,vyrovnanější s větším detailem,míň basů..lepší konstrukce a pohodlí než viso hp50...velmi kladné ohlasy v zahraničí..
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Herrer77 29. 1. 2015 11:52

Pokud jsou to ony, tak právě Audigo je má ;-)

https://www.audigo.cz/Sluchatka/Lehka-p ... ATH-MSR7BK
HQPlayer - RME ADI-2 DAC - Creek Evolution 50A - stavěné regálovky
Herrer77
Junior

Odeslat příspěvekod radimecek13 29. 1. 2015 12:21

Já nemluvím o obchodech,já mluvím o zdejším osazenstvu :D
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kychtax 29. 1. 2015 12:30

Ahoj,
Mam audio technica ATH A900X, momentalne jako moje no.1 sluchatka, bral jsem je na zaklade dobre zkusenosti s ATH AD500X.
+vyrovnany a nezkresleny zvuk
+pohodli
+pevne basy, ne extra zesilene (coz mi konkretne vyhovuje)
+cena na amazonu do cca 4500,- vc. dph a cla
+ven jdou slyset az pri opravdu velke hlasitosti
+nizka impedance a obecne naroky na zdroj zvuku
+pleteny kablik a vubec provedeni sluchatek je hezke
+dobre i na video a gamesy, prostorovy zvuk - emulace Dolby surround ve spojeni s Essence STX

-jednoznacne cena v CZ
-zatim trochu vyssi pritlak na usi (ve srovnani s ATH A500X). Ve srovnani s BD (880,990) jsou naopak v pohode.
-kabel napevno ve sluchatkach
-jeden z tech dvou nosnych dratu sluch. mostu je uvolneny - nevim jestli to tak ma byt, zatim to tak nechavam
-zvukovy limity diky uzavrene kontrukci, tzn. asi se nikdy nevyrovnaji hodne kvalitnim ot. sluchatkam

Ja bych rekl, ze obecne je v Japonsku a myslim ze mozna i v zamori trend sluchatek s co nepresnejsim prednesem a minimalnim zkreslenim a do toho spadaji i tato sluchatka..Obecne bych rekl ze jsou to velmi dobra sluchatka vicemene na vsechny hud. zanry. Posloucham hlavne rock, jazz, pop. Do vcerejska jsem je hral na Asus Xonar Essence STX a spokojenost.
Tak a ted budu mozna ne uplne objektivni ;-)
Prisel mi vcera totiz Audio GD NFB 11.32 (postaveny na ES Sabre 9018 - 2xTCXO upgrade+ 35W zdroj, hraje pres USB) a ta sluchátka jsou jeste úplně někde jinde. Takovy posun jsem opravdu nečekal. Vyrovnaný sebevědomý zvuk plný detailů. Mnohem vyssi rozeznatelna komplexita a kosatost skladeb diky jasnemu rozliseni prostoru a jednotlivych nastroju a urovni..Jak tady nekdo napsal, zvuk jakoby jede po kolejich a je skutecne presny a detailni.. az mi nekolikrat vystryskly slzy.. :-) ..vlastne jsem jeste porad plny emoci z toho co z nich šlo. Tzn. jednoznacne bude poznat i kvalitni zdroj zvuku.
ATC SCM 40, Primare A32, RME ADI 2 Pro AE, kabely kychtax
kychtax
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bogino 29. 1. 2015 12:48

kychtax píše:Do vcerejska jsem je hral na Asus Xonar Essence STX a spokojenost.
Prisel mi vcera totiz Audio GD NFB 11.32 (postaveny na ES Sabre 9018 - 2xTCXO upgrade+ 35W zdroj, hraje pres USB) a ta sluchátka jsou jeste úplně někde jinde. Takovy posun jsem opravdu nečekal. Vyrovnaný sebevědomý zvuk plný detailů. Mnohem vyssi rozeznatelna komplexita a kosatost skladeb diky jasnemu rozliseni prostoru a jednotlivych nastroju a urovni..Jak tady nekdo napsal, zvuk jakoby jede po kolejich a je skutecne presny a detailni.. az mi nekolikrat vystryskly slzy.. :-) ..vlastne jsem jeste porad plny emoci z toho co z nich šlo. Tzn. jednoznacne bude poznat i kvalitni zdroj zvuku.

Vdaka za zaujimave porovnanie Asus Xonar Essence STX a Audio GD NFB 11.32.

Kazde posluchove hodnotenie vratane recenzii je subjektivne. Je vsak cenne, pretoze vzajomnych porovnani zariadeni je malo a bezni posluchaci nemaju doma meracie zariadenia. Navyse, standardnymi meraniami sa meria len nieco, merania nehovoria o zazitku posluchaca. Z porovnania standardnych merani dvoch zariadeni sa neda plne odvodit charakter vnimanych posluchovych rozdielov.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Herrer77 29. 1. 2015 13:22

radimecek13 píše:Já nemluvím o obchodech,já mluvím o zdejším osazenstvu :D

:-) Jednoznačně moje chyba :-)

-- 29. 1. 2015 14:45 --

kychtax: Ahoj, můžu se zeptat kde a za kolik jsi koupil ten zesík? Tvůj nadšenej popis mě hodně zaujal :-)
HQPlayer - RME ADI-2 DAC - Creek Evolution 50A - stavěné regálovky
Herrer77
Junior

Odeslat příspěvekod kychtax 29. 1. 2015 15:45

http://www.audio-gd.com/Pro/Headphoneam ... 2014EN.htm
koupil jsem ho primo od od cinana v jeho shopu. S vylepsenimi, cestou, dph atd. to vyslo celkove na cca 11000.
Ten zvuk samozrejme nemusi vyhovovat vsem. Jak napsal Bogino, je to hodne subjektivni, co komu sedi. Mne prekvapil ale ten rozdil. Myslel jsem ze bude spise zanedbatelny (vzhledem ke kvalite te zk), ale nakonec je hodne znatelny.
kychtax
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bogino 29. 1. 2015 16:22

kychtax, zaujimalo by ma, ci sa tvojho kusu tyka toto: viewtopic.php?f=1712&t=1225058&start=0&st=0&sk=t&sd=a
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod partizann 29. 1. 2015 16:37

kychtax píše:Do vcerejska jsem je hral na Asus Xonar Essence STX a spokojenost.

Tiez som mal velmi podobne skusenosti asi pred rokom, po tom co som presiel z Asus Essence STX na TPA Buffalo III dac (ktory ma tiez velmi slusnu implementaciu ES9018 cipu), krmeny pomocou opto izolovaneho Amareno USB->I2S. A to mam svoju Asus-u aj vytunenu - napajana z filtrovaneho zdroja, vymeneny crystal hodin za kvalitne TCXO, lepsie operaky, pridane blokovacie kondenzatory pre operaky, atd... ale proste detailnemu, neagresivnemu zvuku zo Sabre DAC-u sa to ani nepriblizuje... Taktiez bass je omnoho menej dunivejsi, ale je pevny a uderny.
Asus Essence STX -spdif-> TPA Buffalo III Sabre DAC ---> AMB Beta22 ---> Audeze LCD 2.2
DIYINHK XMOS -I2S-> DIY PCM5102A DAC ---> DIY HA600 Headamp ---> AKG K712 PRO
partizann
Junior

Odeslat příspěvekod kychtax 29. 1. 2015 19:45

Bogino: to zpozdeni je tam porad. Otevrene jsem to nemel, ale pravdepodobne s tim porad nic neudelali.
kychtax
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bogino 29. 1. 2015 19:54

Pre Foobar2000 existuje DSP plugin s nazvom Pregap, da sa v nom nastavit, kolko milisekundovu pauzu (avsak vyplnenu tokom "prazdneho" audio signalu) ma dat predtym, nez sa pusti prehravanie. Pri prechode zo skladby na skladbu, ked neprerusujes prehravanie, to ziadnu medzeru nedava. Len ked pustis Play.
http://www.saunalahti.fi/~cse/foobar200 ... dsp_pregap
bogino
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka