od šeďour 6. 3. 2015 09:23
Napsal jsem krátkej komentář do galerie, ale to samý napíšu sem.
Za ty prachy nebylo co řešit a koupil jsem si jeden exemplář sluchátek na zkoušku.Nemohl jsem se rozhodnout, jestli oranžový, nebo bílý, a tak jsem raději zvolil neutrální černou.Kdybych vzal bílý, musel bych si na ně domalovat červený "béčko", abych s nima byl na ulici "cool" !
Sluchátka mě zaujaly perfektním zpracováním, skládacím mostem, širokejma vinylovejma náušníkama.Opředenej kabel, zahnutej jack.
Zvuk mě na první poslech nijak neohromil, ale hrajou slušně.
Ve svý cenový kategorii hrajou špičkově a jsou téměř nepřekonatelný, ale...
...v týhle cenový kategorii je zvukově překonává ten předešlej, levnější model z Lidlu.
I když maj sluchátka širokej most a velký náušníky, moc pohodlný mi nejsou.Trochu mě tlačej na uších, takže po třičvrtěhodině poslechu Apollo 440 jsem je rád sundal.
Ty moje sluchátka maj zatím nahráno málo, netuším jestli se zvuk ještě nějak usadí, ale momentálně je tam cejtit mírný zabarvení na středech.Vyšší kmitočty jsou docela výrazný, basy jdou hluboko.Ale chybí mi tam takový to "drrr" na vyšších basech, zní to tak trochu měkce, nevýrazně.
A jak jsem napsal do komentáře v galerii, jsem rád, že mám konečně doma svojí levnou napodobeninu sluchátek Beats...
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.