od MHOE 6. 3. 2015 00:17
Já svůj předchozí příspěvek určitě nemyslel tak, že bych se vysmíval... Upgrade podobného rázu a za tolik peněz by měl být slyšitelný pro každého jedince s normálním použitelným sluchem (čili ne důchodce apod.) a vztahem k hudbě (filmu apod.) - a je jedno, jestli se bavíme o sluchátkách, zesilovači, DACu, USB-SPDIF converteru nebo audiofilním kabelu. Za stovky eur prostě musíš dostat jasně slyšitelný upgrade od výstupu svého notebooku, zvlášť když posloucháš s HD650, což není žádný entry level.
DOTAZ: To X1 ti zní taky totožně jako výstup z notebooku?
Jen tak btw: I notebook samotný může dost k****t kvalitu zvuku... A to bez ohledu na to, jak audiofilně kvalitní přehrávač nebo audio soubory používáš. Můj bývalý notebook měl i při napájení baterií, losslessu, Jplay Mini přehrávači a USB spojení s DACem zvuk natolik horší oproti mým dvěma stolním PC, že to slyšeli i moji rodiče. Tak mě jen tak napadlo, jestli by částečně nemohl být problém i tady... Že ten notebook ty nuance v kvalitě svojí nekvalitou smazává. Ale to je jen čirá spekulace, neber to jako něco, co bys měl ihned začít řešit.
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod)
PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)
MEASUREMENTS: MiniDSP EARS | Fulla 2 | HD650
REVIEWS: Viz "Web" v profilu