Nová on ear/over ear sluchátka (headset)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod zatycz 13. 6. 2015 06:35

1. U on-ear/over-ear za 2500 nemůžeš očekávat nějaký audiofilský zážitek.
2. Už je tady jedno vlákno na smetišti, kde ti spousta lidí radila a ty jsi je vesele ignoroval.
3. AKG Y50 jsou fajn. Zábavnější zvuk, ale jestli jsi byl spokojen s Marshall Major, tak Y50 jsou na tom lépe jak zvukově, tak kvalitou zpracování a pohodlím. Ale nekupuj naslepo, zajdi si je vyzkoušet a uvidíš/uslyšíš sám, zda ti vyhovují.
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 15. 6. 2015 16:31

Já to za chvíli nepoznám, musím ty sluchátka aspoň týden používat, abych věděl jestli mi vyhovují nebo ne. Ale tak Y50 sklízí ceny tak snad nebudou nějaký extra drek... a ano, vím že to nejsou audifilská sluchátka, ani je AKG tak neprofiluje.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 17. 6. 2015 17:10

PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JoxY 18. 6. 2015 10:45

Ja by som ti ich odporucil uz davnejsie, ale boli cenovo trochu nad tvoj limit. Za mna odporucam, sam som ich radil uz niekomu pred tebou. http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1712&t=1233680. Ja som s nimi velmi spokojny, vyhovuju mi vo vsetkom, snad len to potenie v lete, ale s tym clovek nic neurobi, to je jednoducho vlastnost konstrukcie a nausnikov. :-)
JoxY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 29. 6. 2015 17:22

OK tak po nich kouknu.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 14. 4. 2016 21:21

Mám nastoupit do call centra, ale co sem se díval, tak se tam používaj jen ty nejlevnější sluchátka co vypadají jako od walkmana. Chtěl bych si pořídit něco super... Ale od nějaký značky co se fakt věnuje sluchátkům... Napadá mě jen super drahej sedmi tisícovej Sennheiser - a neví jestli to není zbytečný over kill (byť to musí být super zvuk.) Dřív dělali sety kolem 3.5k CZK. Není něco slušného za ty tři a půl ? Ale nemyslím herní headsety jako hyper x - i když prý nejsou špatné... Přece jen bych radši něco lepšího. Podmínka - vyměnitelný kablík a odjímatelný mikrák.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 14. 4. 2016 22:16

Za 3,5 tisic tazko nezozenies nieco lepsie ako Cloudy. Mozno tak za 5k.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 14. 4. 2016 22:35

Tak jak známo mě už dávno lákají Beyery Custom One Pro +. Někde jsem viděl že k nim jde připojit taky mikrák, ale co sem se koukal, tak není součástí balení. A to pak vychází na cenu jako headset od Sennu.

Jinak ten Revolver je co ?! Ta recenze nic moc....

Pak mne delší dobu láká AKG Y50 (ale ta bude mít mikrák na káblíku).

Ještě jsem uvažoval o Momentum On Ear Mk. I ale už na e-shopech skoro není (jestli se nepletu vyprodávala se asi za tři litry.)

Zkoušel jsem se kouknout co je v leteckých sluchátkách - ale pohříchu nic.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 15. 4. 2016 07:29

Problem je ze ani sam nevies co chces. Od hernych sluchadiel s tycovym mikrofonom prechadzas k prenosnym. Najprv si ujasni co vlastne chces, inak to nema zmysel.

Revolver je novy model Kingstonu, vraj lepsi ako Cloudy. To ale zatial tvrdi len vyrobca, tak tazko tomu verit.

Mikrofon vies pripevnit ku kazdym sluchadlam ak kupis ten spravny. Napr. nalepovaci ako napr. Modmic alebo nejaky jeho klon.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod zatycz 15. 4. 2016 07:34

1. Ty sluchátka co vypadají jako od starýho walkmana mají řadu výhod. jsou lehká, pohodlná a i když na první pohled vypadají jako šunty, může se jednat o kvalitní headsety např. od plantronicsu. Taky si uvědom, že ty sluchátka budeš mít na hlavě celou směnu, takže nějaká těžká uzavřená sluchátka by ti brzy mohly být na obtíž.

2. Ověř si, zda si tak vůbec můžeš používat svoje sluchátka. nebývá to samozřejmostí.

Ty Revolver jsou prostě nové Cloudy, ale pravděpodobně už je pro Kingston nevyrábí Takstar, takže se kvalita zvuku liší.
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 28. 4. 2016 16:38

Tak už mám asi vybráno. Je to kovové, ze všeho nejvíc to připomíná pilotní sluchátka, což se mi jako fanouškovi do letadel líbí a cena je taky cajk.

http://avmania.e15.cz/artic-p553-racing ... -pro-hrace
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sashafckinggrey 28. 4. 2016 20:16

tak proc jsi vubec chodil pro radu na audioforum?
sashafckinggrey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 28. 4. 2016 20:24

Dyk ty sluchátka se tu dneska recenzovaly, já ani nevěděl že existují. Dost se podobají Razeru Black Shark ale ty sou za tři a půl tuším.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BabetakCZE 28. 4. 2016 20:31

Dost se podobají Razeru Black Shark ale ty sou za tři a půl tuším.

Z toho názvu se mi dělá zle. :-!
AMP: HeadAmp GS-X Mini
DAC: Gustard A26 + HQPlayer
Sluchátka: Abyss Diana DZ, Sennheiser HD 600
BabetakCZE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 28. 4. 2016 20:41

Black Shark je přezdívka helikoptéry Kamov Ka-50 "Hokum".
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka