Slúchadlá na doma, zvuk ako Triple.Fi

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Majko6664 29. 7. 2015 09:57

Ahojte, už takmer 6 rokov som spokojný majiteľ Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro. V poslednom čase ale menej cestujem, tak som si povedal, že by sa mi hodili nejaké veľké slúchadlá na doma, hlavne kvôli pohodliu. Rád by som bol, aby mali podobný charakter ako Triple, pretože som na ne dosť zvyknutý a vyhovujú mi. Čo si pamätám, tak podobný charakter mali Sennheiser HD600, HD650 majú trocha viac basov. Momentálne som naklonený HD600, avšak tu sa objavuje otázka, či na to, aby som dostal zvuk hodný Triple.Fi je nutné dokúpiť zosilovač. Je mi jasné, že s ním to bude o triedu vyššie, ale ak by som dostal rovnaký zvuk ako Triple aj bez zosíku, tak by som sa bez neho nejakú dobu obišiel. Máte nejaké skúsenosti/nápady? Ďakujem za rady. ;-)
Asus Xonar DX/N81 -> UE Triple.Fi 10 Pro
Majko6664
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bacil2 29. 7. 2015 11:45

... netuším ako hrajú Triple.Fi, ale pokiaľ by to malo byť porovnateľné s HD600 a bez zosilovača, tak by som asi skúsil Philips Fidelio X2
http://www.innerfidelity.com/content/bo ... 6RKQuOt.97
bacil2
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod sashafckinggrey 29. 7. 2015 15:41

Nevim, jak jsi dosel k tomu, ze hd 600 hraji jako triple fi. Triple fi jsou V shaped, upozadeny midy a vice vysek. Tomu z tech klasickej odpovida fostex th-600, HD 600 jsou podle me docela flat a zvukem jsou jinde.
sashafckinggrey
Mírně pokročilý