Sluchátkový zesilovač

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod zoufalychlapec 29. 7. 2015 16:15

Ahoj, koupil jsem si sluchátka Sennheiser G4ME ZERO (https://www.alza.cz/sennheiser-g4me-zero-bila-d562829.htm)
Zapojil jsem je do svého PC, ale zvuk není tak výrazný a plný. Vím, že potřebuji nějaký zesilovač nebo tak. Mohli by jste mi prosím poradit jaký si mám zakoupit, abych si mohl užít sluchátka naplno? Požaduji aby to byl nějaký zesilovač, který mi půjde přes PC. Nechci nic pro mobily. Jde mi jen o PC. Jen se v tom nevyznám a nevím co mám koupit. Doufám, že mi poradíte, děkuji moc za jakoukoliv reakci :).
zoufalychlapec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _Rocco_ 29. 7. 2015 17:00

Předpokládám, že v PC je zvukova základní. Z toho moc vydolovat nepůjde ani zesilovačem. Doporučil bych koupi externí zvukovky, mrkni třeba na Lexicon Alpha, za pár peněz hraje dobře a na hlas.
_Rocco_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zoufalychlapec 29. 7. 2015 17:10

Jo, zvukovka je normálně integrovaná základní na desce.. Je mi putna, jak se tomu zařízení, který mám koupit říká. Hlavně abych mohl sluchátka už naplno používat :). Přivítám další rady od ostatních. Můj finanční strop jsou 3 000,-Kč.
zoufalychlapec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sashafckinggrey 29. 7. 2015 17:18

Schiit Fulla, Fiio e10k
sashafckinggrey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BabetakCZE 29. 7. 2015 17:42

Doporučuji Geek Out.
BabetakCZE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Wolverine 30. 7. 2015 11:14

Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sashafckinggrey 30. 7. 2015 15:19

Prijde mi zbytecne vyplacnout penize za 5.1 kartu od creativu, kde vetsinu funkci stejne nevyuzije. Radsi nejakej audiofilne zamerenej dacamp, na mikrofon staci zakladni deska.
sashafckinggrey
Mírně pokročilý