Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
NOWOCAYN píše:Načo fotiť ?Nápis "L" a "R" sa mi dotýkajú ušnej chrupavky (tej, čo lemuje ucho)...čiže meniče slúchadiel smerujú "od hlavy" a nie "do hlavy"
LOPO_X píše:pokud takhle tak je to blbost a pořadně to tam nenacpeš a zvuk stoji za hovn*
evlo píše:jsem si to koupil s tim, ze to budu zase dalsi internetova lez od lidi co nevi co to jsou dobre hrajici sluchatka a samozrejme, uplny *****. Akorat rozdil oproti tem uplne nejhorsim je v tom, ze misto basu neprskaj, ale o neco trochu se snazi.
Melo me to dojit hned, podle toho, ze prvni prispevek byl psan slovensky, takze moje chyba.
Popravde, za 5 eur me to prijde predrazene.
evlo píše:Ne nechce, ale obvykle totalni pycoviny na ceska fora, pisi slovaci, nic proti slovakum jako takovym, samozrejme je to individualni, jen je to takove pozorovani, viz. treba clanek o samsung tv 2016, tady, na av manii, srovnej si reakce slovaku a cechu na muj prispevek.
Tyhle sluchatka jsou proste *****, ocenuji, ze je na nich napsany, ze jsou primo z ciny.
NOWOCAYN píše:LOPO_X
Mal som ich nasadené takto podobne ako na tom spodnejšom obrázku, ale viac zastrčené v uchu, takže zvuk smeroval len do ucha, mriežka meničov netrčala z ucha. A zvuk bol takto NAJLEPŠÍ. Ale stále tak 5 krát horší než MH1... Proste pre mňa FAIL:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků