Trinity Delta

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod akburt 4. 12. 2015 18:35

Zásilka z BF dnes dorazila,urcite nejsem jediný,tak jen krátce.Predtím jsem mel v usích Fidue A83,tak jsem nejdríve lehce protáhl mimické svaly.To je opravdu jiná liga,nicméne jsem nasadil místo silikonových nástavců penové a odzkousel jsem ladení pomocí filtrů.Stríbrný basový jsou opravdu basové,ale utápí se v nich ostaní spektrum.Fialové jsou skutecne svetlejsí,rekl bych,ze mi sedí víc nez basové.No nakonec jsem zůstal u gun metal,tzv.smooth...
Pro ferovejsí srovnání jsem odzkousel proti Rockit a tady Delta byla jasne lepsí.Myslím,ze více o nich mozná napíse Franta Bína,který si je také koupil.
Pokud bych to mel zhodnotit z krátkého poslechu,jsou to slusná sluchátka za relativne nízký peníz.
Vlada
P.S.BF -black friday
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jencekgs 5. 12. 2015 10:55

Taky mi je vcera postak dorucil. Bohuzel jsou to me prvni lepsi sluchatka, tak nemam s cim porovnat. Ale na prvni poslech dobre. Jeste jsem nemel cas je poradne otestovat a navic hrozi, ze mi budou do vanoc zabavene.
jencekgs
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 5. 12. 2015 12:05

akburt píše:Myslím,ze více o nich mozná napíse Franta Bína,který si je také koupil.

Já je nekupoval, jestli si budu kupovat nějaké Trinity, tak jedině až novou řadu Phantom.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod akburt 5. 12. 2015 13:00

Tak to se omlovam za dezinformaci.
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod geforce85 5. 12. 2015 19:16

Dosli aj mne :-)
Uz ich nechavam zahoriet ale za ten peniaz hraju skvelo
mobil: Pocox3
pc :Alienware17 R4 + lg 48cx
audio : Onkyo TX 8270 + Onkyo C 7030 + Klipsch rb-81 ii+ Klipsch R-10SW, Sony D-NE20, fiio e18,bv audio headamp
sluchadla: SONY MH1c , Sony MDR-10RBT,DUNU 1000
geforce85
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 5. 12. 2015 21:47

Vidím, že sme viacerí využili 50 librovú Black Friday ponuku, ak keď som dlho váhal :-) Myslím, že toto bol rozhodne jeden z najlepších sluchadlových nákupov, ktorý som kedy urobil (Carbo Tenore bol asi lepší). Používam čierne filtre, ostatné zvuk iba pokazia. Skvele hrajúce sluchátka so zábavným zvukom do V, mám ich radšej ako Fidue A73. Keď počúvam Trinity a hneď po nich dám do uší Fidue, tie ustrelené vyššie stredy na 6-8 kHz mi vyslovene trhajú uši, Trinity s rovnakou dvojmeničovou hybridnou konštrukciou sú vyladené o 100 % lepšie. Aj keď Fidue sú možno mierne lepšie technicky, Trinity sú hladšie a hlavne s čiernym filtrom nezdôrazňujú sykavky, čo ma veľmi potešilo. Za mňa palec hore.
hanni
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jencekgs 6. 12. 2015 10:35

to hanni: To rad slysim, ze jsem jako uplny amater sahnul spravne.
jencekgs
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 6. 12. 2015 12:35

Určite si urobil dobrú kúpu, na prvýkrát si môžeš gratulovať ;-)
hanni
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jencekgs 7. 12. 2015 00:02

Jen nevím, jestli nebudu muset koupit ještě nějaký přehrávač.
Na notebooku se mi zdá zvuk super. Na starém mobilu nic moc. Svoji Lumii 930 mam v servisu, tak musím počkat, jak si budou rozumět.
Uvažuji o Fiio X1 nebo X3 z druhé ruky, tak uvidím.

Hanni můžeš prosím zkusit rozdíl zvuku na X1 a na mobilu, zda je to velký rozdíl??
Díky
Fiio X1+E12a+Trinity Delta
jencekgs
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 7. 12. 2015 19:22

Trinity Delta hrajú s Fiio X1 skvele, oproti mobilu (ja mám Xperia Z1 compact) je to počutelný posun k lepšiemu. Ak si chceš ich zvuk skutočne vychutnať a máš peniaze na Fiio X1, tak si ho kúp.
hanni
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jencekgs 7. 12. 2015 20:31

Diky za info.
dnes jsem zkousel notebook vs fiio x3 I. Drobny posun slysim, rekl bych takove prostornejsi.
Ale poznal jsem rozdil jen v primem porovnani. Ale myslim, ze vuci mobilu ten posun bude. Jdu zkontrolovat prasatko:-))
jencekgs
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 11. 12. 2015 08:20

Čím dlhšie ich počúvam, tým viac sa mi páčia, myslím, že som konečne našiel slúchadlá podľa mojich zvukových preferencií, ktorým nemám čo vytknúť po zvukovej a konštrukčnej stránke...a hlavne som za ne nemusel vysoliť nekresťanské prachy. :-) Používam default čierne filtre a nástavce JVC Spiral Dots. Prirodzený, hladký, neunavujúci zvuk s mierne zvýrazneným basovým pásmom, nič nevyčnieva, nič nie je potlačené, radosť počúvať, sú naozaj skvele vyladené. Veľmi pohodlné, dajú sa počúvať hodiny bez únavy. Počkám na nejakú akciu a zaobstarám ešte jedny k notebooku do práce. :-)
hanni
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod saba32 11. 12. 2015 09:27

hanni: Též jsem nalomený po pochvalných recenzích ke koupi těchto sluchátek, bohužel na stránkách výrobce jsou vyprodány, nicméně stále tam mají Delty s ovladačem a mic za 60 liber, což mi přijde cenově super, jen mě mate, že klasik delty mají čtyři výměnné filtry a ty s ovladačem pouze tři - chybí gold. Ostatní parametry ale sedí, takže doufám, že rozdíl je pouze v ovladači a chybějícím filtru, a jinak jsou zcela totožné.
saba32
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 11. 12. 2015 11:10

Určite sú totožné. Je len otázka, či používaš k počúvaniu hudby mobil a využiješ ten ovládač s mikrofónom, ak nie, tak to iba prekáža. To si potom radšej počkaj, než budú skladom nové zásoby.
hanni
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jencekgs 11. 12. 2015 11:16

Ja mam jen tri filtry. Tak nevim. Ale zvuk se mi taky moc libi. ted zkousim stribrne filtry, jelikoz posloucham hodne potichu a ty zvyraznene basy me bavi. Na hlasitejsi poslech jedu na cernych filtrech. Ta moznost zmeny charakteristiky je super a jsem rad ze to sem bina nahodil.
jencekgs
Junior

Další stránka