Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
sluch a vnímanie je niekedy zvláštne, niečo podobné som mal pri kratulinkej skúsenosti s beats solo 2...no nie je to o nič zvláštnejšie ako fakt, že väčšinou ráno si automaticky po noci musím ubrať jemne hlasitosť zo zosilňovača, lebo mi to príde príliš hlasné, čo mi vtedy večer neprišloHerrer77 píše:Za sebe můžu říct, že bych tu mohl psát dojmy a asi by každý den zněly jinakNejdřív mírné zklamání, pak jsem byl po intenzivním, skoro celodenním poslechu blízko euforie, která trvala dlouho do noci, viz moje předchozí dojmy. Ráno jsem byl celej natěšenej, jak si to zase užiju a najednou zase spíš nic moc a to se mi u HD800 vážně nestávalo, takže to moje hodnocení bylo hodně přehnané i když nešlo o přímé porovnání, jako spíš o subjektivní pocity, které jsem při poslechu zažíval.
... na tom predsa nie je nič zvláštne. Sluch jednoducho v spánku zregeneruje po predchádzajúcej celodennej záťaži.dropadred píše:...no nie je to o nič zvláštnejšie ako fakt, že väčšinou ráno si automaticky po noci musím ubrať jemne hlasitosť zo zosilňovača, lebo mi to príde príliš hlasné, čo mi vtedy večer neprišlo
partizann píše:Hifiman sluchatka sice nemam napocuvane, ale povedal by som ze AKG K712 PRO za cenu aku sa daju teraz zohnat (cca 250Eur nove z eglobalcentral.eu), tak su pri polovicnej cene oproti Hifimanom tie AKG jasnym vyhercom v pomere cena/vykon.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků