Taky mám něco sluchátkového na cestě, ale to je v rámci EU, tak snad se podaří do Vánoc. THX00 však budou muset přes celní řízení, které se v období kolem Vánoc může i extrémně protáhnout, takže bych to asi též viděl až na Leden. (výjimku může tvořit DHLko z mé zkušenosti)
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod) PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)
Tak dnes dorazily. Prvotní dojmy velmi dobré. Celkově oproti HD 600 větší "objem" a zvuk je čistší (nepatrně). Víc basů, ale zbytečně nejsou tam, kde být nemají. Zatím je ale stále rozehrávám. I nerozehrané lepší než HD 600, ale na pár písničkách preferuji Sennheiser.
AMP: HeadAmp GS-X Mini DAC: Gustard A26 + HQPlayer Sluchátka: Abyss Diana DZ, Sennheiser HD 600
Tak uz je taky mam. Prvni dojem ze zvuku hruza , ted po cca 3 hodinach uz hraji jinak a je to mnohem, mnohem lepsi. Je znat, ze to budou velmi zabavna sluchatka a treba jim dat cas. Zadne sycive susaky nebo analyticke s decentnim basikem . Necham je vic rozehrat pres noc.
ATC SCM 40, Primare A32, RME ADI 2 Pro AE, kabely kychtax
Chystám se pro ně zítra na poštu 120. Kolik jste ještě platili navíc? Odesilatel deklaroval hodnotu 400 USD, hadám, že to bude ještě tak do 3000 DPH a procelní.
Taky uz mi konecne dosly, doplacel jsem 2300,-. Na rozdil od kolegu jsem nepotreboval zadnej burn in a pochybuju, ze se s casem neco zmeni. Z prvnich dojmu opravdu velmi povedena celkova tonalita, bass ma punch a jde hluboko, kdyz o to to song zavola, objem vyssi nez neutralni (a i vice nez treba he-400) ale nijak nerusi zbytek spectra. Lehci peak ve vyskach, ale nic hrozneho. Rozhodne "otevrenej" zvuk i presto, ze jsou to closed backy.
a kdyz uz tu fotime ty vyrobni cisla tak ja mam 0012 .
Naposledy upravil sashafckinggrey dne 8. 1. 2016 00:39, celkově upraveno 1
To máš parádní číslo. Kdybych byl amík, tak Ti ho i závidím. BTW, myslím, že i díky tomu bys je mohl v budoucnu dobře zpěnežit. Dobrá koupě Nechceš to zkusit nahodit na head fi. ať se pobavíme?
Jinak, ja jsem se do nich zblaznil a momentalne jim davam prednost prede vsema. Hodnotim jako vybornou koupi a mimochodem děkuji zdejsimu foru za doporuceni a postrcení.
ATC SCM 40, Primare A32, RME ADI 2 Pro AE, kabely kychtax