Herní sluchátka do 1500 kč k PC

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Master PC 19. 3. 2016 17:32

Požadavky:náhlavní, přes uši s dobrým tlumením okolních zvuků, kvalitní mikrofon na "tyčince" (polohovací výhodou,taky s tlumením okolních zvuků,aby zabíral jenom můj hlas) a samozřejmě dobrým zvukem 5.1 nebo 7.1 :)
Využití: hry,Skype
Návrhy: Connect IT CI-235, Marshall Major

Děkuji za vaše návrhy :)
Master PC
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 19. 3. 2016 22:02

Marshally su vsetko, len nie vhodne sluchadla k PC. A vyber Connectov som velmi nepochopil.

Napr. Superlux HMC681EVO. Alebo za nejake 2 stovky naviac HyperX Cloud.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Master PC 21. 3. 2016 00:20

K těm superluxům jakou redukci? Mám jenom jeden 3,5 mm konektor a potřebuju připojit konektory od mc a sluchátek. Prosím hledejte na eshopu http://www.muziker.cz/ odkud budu sluchátka objednávat,tak at to mám naráz.
Master PC
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zatycz 21. 3. 2016 14:23

Pozor, ty Superluxy jsou otevřené, takže tlumení od okolí téměř žádné.
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Master PC 21. 3. 2016 16:27

Jaký navrhuješ ty? S tím,že mám pevně danej limit do 1500.
Master PC
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zatycz 21. 3. 2016 21:46

Jen jsem upozornil, že otevřená sluchátka nejsou to, co hledáš a jestli chceš tlumení od okolí a zároveň nechceš rušit okolí zvukem otevřených sluchátek, musíš si vybrat uzavřená.

Těžko říct co doporučit do 1500. Ja mám z herních headsetů vyzkoušené HyperX Cloud a ty jsou vynikající, ale lehce přes tvůj limit. Navíc mají v balení potřebnou redukci z 2xjack na 1xjack, kvalitní odpojitelný mikrofon. Zvaž jestli fakt nepřidat.
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BabetakCZE 21. 3. 2016 21:54

Taky doporučuju ty HyperX Cloud. Raději trochu připlatit než zakoupit výrobek s o dost nižší kvalitou.
AMP: HeadAmp GS-X Mini
DAC: Gustard A26 + HQPlayer
Sluchátka: Abyss Diana DZ, Sennheiser HD 600
BabetakCZE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Master PC 21. 3. 2016 23:37

A co Genius HS-G700V? Lidi si je celkem chválej. Jinak rád bych si připlatil,ale pro mě,jakožto 14 letýho kluka má kilo cenu zlata,takže s mojí brigádou budu za 1500 rád :D
Master PC
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 22. 3. 2016 07:27

Ine headsety zmysel nemaju, lebo hraju mizerne. Pouvazuj radsej o rieseni samostatnych sluchadiel a externeho mikrofonu. Taky co sa da pripnut na kabel sluchadiel, prilepit na muslu atd. a mas kvalitny headset. Vyber si nejake Superluxy (HD662, HD669) alebo Samson CH700. Budes mat "tisicpatsto" korunovy zvuk a este usetris kopu penazi.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Master PC 22. 3. 2016 15:52

Díky. S těmi HD662 jste se mi trefili do chuti po stránce vzhledu i specifikací :) Jsem rád, že ušetřím 50% oproti Majorům nebo HyperX a dostanu to samý nebo lepší :)
Master PC
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zatycz 22. 3. 2016 15:56

Jen si k ním musíš najít vhodný mikrofon, protože ty HD662 ho nemají.

Pokud bys neměl problem s použitými, nabízím v bazaru HyperX Cloud za dobrou cenu se zárukou do konce tohoto roku ;)
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Master PC 22. 3. 2016 16:35

Hej nechci,ale dík za nabídku :) Jinak mic mám v ntb,jenom nwm jak moc kvalitní....druhá strana si nestěžuje,ale myslím,že to nebude žádná sláva :)
Master PC
Kolemjdoucí