Požadavky:náhlavní, přes uši s dobrým tlumením okolních zvuků, kvalitní mikrofon na "tyčince" (polohovací výhodou,taky s tlumením okolních zvuků,aby zabíral jenom můj hlas) a samozřejmě dobrým zvukem 5.1 nebo 7.1 Využití: hry,Skype Návrhy: Connect IT CI-235, Marshall Major
K těm superluxům jakou redukci? Mám jenom jeden 3,5 mm konektor a potřebuju připojit konektory od mc a sluchátek. Prosím hledejte na eshopu http://www.muziker.cz/ odkud budu sluchátka objednávat,tak at to mám naráz.
Jen jsem upozornil, že otevřená sluchátka nejsou to, co hledáš a jestli chceš tlumení od okolí a zároveň nechceš rušit okolí zvukem otevřených sluchátek, musíš si vybrat uzavřená.
Těžko říct co doporučit do 1500. Ja mám z herních headsetů vyzkoušené HyperX Cloud a ty jsou vynikající, ale lehce přes tvůj limit. Navíc mají v balení potřebnou redukci z 2xjack na 1xjack, kvalitní odpojitelný mikrofon. Zvaž jestli fakt nepřidat.
A co Genius HS-G700V? Lidi si je celkem chválej. Jinak rád bych si připlatil,ale pro mě,jakožto 14 letýho kluka má kilo cenu zlata,takže s mojí brigádou budu za 1500 rád
Ine headsety zmysel nemaju, lebo hraju mizerne. Pouvazuj radsej o rieseni samostatnych sluchadiel a externeho mikrofonu. Taky co sa da pripnut na kabel sluchadiel, prilepit na muslu atd. a mas kvalitny headset. Vyber si nejake Superluxy (HD662, HD669) alebo Samson CH700. Budes mat "tisicpatsto" korunovy zvuk a este usetris kopu penazi.
Díky. S těmi HD662 jste se mi trefili do chuti po stránce vzhledu i specifikací Jsem rád, že ušetřím 50% oproti Majorům nebo HyperX a dostanu to samý nebo lepší