od Murder_Inc 20. 8. 2016 14:36
Príspevok od Figuta má nulový prínos a ešte aj divnú logiku, ako bolo spomenuté. Ja tiež dúfam, že Mrazíka to nijako neodradilo od písania ďalších postrehov a testov. Ja osobne som na tomto fóre našiel veľa ľudí, ktorým môžem byť len vďačný, či už za rady, komentáre alebo aj za spoločné obchodovanie. Určite jedným z nich je aj Mrazík a bola by veľká škoda, keby ho nejaký príspevok s nulovou výpovednou hodnotou umlčal. Zároveň zdieľam názor od LOPO_X, pretože niektorí členovia sa možno ťažko vyrovnávajú s kúskami, ktoré sa tu testujú a TH1RT3N to zhrnul tiež veľmi pravdivo. Koniec koncov ja tiež niekedy závidím, ale v dobrom.
Teraz aj trochu k téme - rozhodoval som sa medzi Kaisermi a Solarmi a určite by som chcel niekedy počuť aj Solary a preto je Mrazík v tomto významný, prospešný a oživuje fórum aj spolu s inými členmi.
Za mňa - veľké ďakujem za testy, recenzie, rady, komentáre, voľné písanie všeobecne o audiu a všetkému, čo k nemu patrí, férovému obchodovaniu v rámci bazáru všetkým (normálnym) členom tohto fóra.
DAC: Chord Hugo 2
Headphones: Rosson Rad-O
Cable: AudioQuest Carbon