Rhapsodio

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod hmpf 20. 8. 2016 10:26

+2
Asi tak. Smutný na tom je, že se většinou blbě ozvou zejména ti kteří nemají ani čim přispět..
Doufám, že to Mrazíka neodradí/lo od dalších psaních. Protože je tu drtivá většina co mu fandí a dělá to dobře zkouší až jednou narazí na něco kdy už zkoušet nebude..
Na českých fórech ohledně kvalitních sluchátek se toho moc už neděje a Mrazík opravdu po dlouhé době to tu příjemně oživuje..
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 20. 8. 2016 12:04

Mě napadá jen jedno.... To je zavistivost
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod boriscz 20. 8. 2016 12:26

Zbytečně hysterická reakce, respektíve by mě zajímalo co jej k tak zásadnímu rozhodnutí vedlo.
Poslech se sluchátky při vysoké hlasitosti může trvale poškodit sluch ... tak bacha !
boriscz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TH1RT3N 20. 8. 2016 12:28

..příspěvek od figuta má divnou logiku..to je jako dřístat na auto-moto fóru o tom, že účelem jízdy je dostat se z bodu A do bodu B a mělo by tudíž být úplně jedno, pokud se tak učiní Daciií nebo v Lamborghini..účel - tedy nosič pohybu - přeci splní oboje, ne?..tak hurá všichni kupovat Dacie a vést o nich sáhodlouhé 175 stránkové diskuze..:D

Mrazíkovi fandím a vždy se budu těšit na nový článek..momentálně vybírám náhradu za Savanty, cenový strop 30 K a tyto články mě rozšiřují obzor možnosti výběru na ubohém českém inear trhu..

-- 20. 8. 2016 12:36 --

Bína píše:Pěkné, po delší době tu máme člena, který je do sluchátek nadšený, snaží se jít stále výš a ne být jen zaseklý ve střední třídě, navíc se přitom snaží forum i oživit a sdílet své zkušenosti. A tak takového člověka místní osazenstvo vyštve.

pravděpodobně chce místní osazenstvo donekonečna plkat o Sony MH1 a koss porta :-|
TH1RT3N
Junior

Odeslat příspěvekod Murder_Inc 20. 8. 2016 14:36

Príspevok od Figuta má nulový prínos a ešte aj divnú logiku, ako bolo spomenuté. Ja tiež dúfam, že Mrazíka to nijako neodradilo od písania ďalších postrehov a testov. Ja osobne som na tomto fóre našiel veľa ľudí, ktorým môžem byť len vďačný, či už za rady, komentáre alebo aj za spoločné obchodovanie. Určite jedným z nich je aj Mrazík a bola by veľká škoda, keby ho nejaký príspevok s nulovou výpovednou hodnotou umlčal. Zároveň zdieľam názor od LOPO_X, pretože niektorí členovia sa možno ťažko vyrovnávajú s kúskami, ktoré sa tu testujú a TH1RT3N to zhrnul tiež veľmi pravdivo. Koniec koncov ja tiež niekedy závidím, ale v dobrom.
Teraz aj trochu k téme - rozhodoval som sa medzi Kaisermi a Solarmi a určite by som chcel niekedy počuť aj Solary a preto je Mrazík v tomto významný, prospešný a oživuje fórum aj spolu s inými členmi.
Za mňa - veľké ďakujem za testy, recenzie, rady, komentáre, voľné písanie všeobecne o audiu a všetkému, čo k nemu patrí, férovému obchodovaniu v rámci bazáru všetkým (normálnym) členom tohto fóra.
DAC: Chord Hugo 2
Headphones: Rosson Rad-O
Cable: AudioQuest Carbon
Murder_Inc
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jencekgs 20. 8. 2016 19:44

No ja uz jsem psal nekolikrat, ze mrazik je pro me nej clen, nejen ze ho rad ctu, ale taky mi pomohl ne jednou. Chapu ze go to rypani stve a dle me je naprosto zbytecne rypani.
jencekgs
Junior

Odeslat příspěvekod martas38 20. 8. 2016 23:10

Vůbec mám pocit, že se tady poslední dobou víc útočí a zesměšňuje než radí a popisuje. Někdo perfektně popíše svoje dojmy ze zařízení, je vidět že má praxi a naposloucháno a druhý to poplive, nebo píše do vlákna nesmysly nesouvisející s tématem. Připadá mě že je to závist. Buď závidí dané zařízení a nebo schopnost napsat o něm recenzi.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Předchozí stránka