Ať má dušička klid - on/over ear max6000CZK

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod bacil2 7. 8. 2016 17:11

B&O H6 sú robené v Číne ... no a? ... keby boli robené v Dánsku, tak by boli akurát 2-krát drahšie
bacil2
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos66 8. 8. 2016 09:23

PoliceCollector

AKG Y50 sú vyrobené na 100% v Číne. Máš z toho dobrý pocit, keď si si ich kúpil?
Milos66
Junior

Odeslat příspěvekod Darwel 9. 8. 2016 13:30

To dokaze jenom PC. Vybirat sluchatka do 6k a pak si naprosto proti radam koupit AKG Y50 za 2.5k. Genialni. :lol:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Junior

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 9. 8. 2016 17:47

Já si ty Bengy možná koupím (byť to Made in China mě štve.... prostě u luxusního zboží (a to sluchátka za deset litrů původní ceny jsou) je to docela stigma, ale nevím jestli bych se odhodlal nosit tak drahá sluchátka ven, přece jen jsem potrhlý a můžu je někde ztratit a to by mě mrzelo a jak říkám recenze jsou přece good.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 9. 8. 2016 22:31

PoliceCollector: Co bys třeba řekl o sluchátkách Hifiman HE-1000, které na sobě taky nesou Made in China (protože Hifiman je čínská firma) a stojí cca 85 tis. Kč. Jsou tato sluchátka luxusní zboží a je to, nebo není stigma?
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 9. 8. 2016 23:26

To je něco jiného. Hifiman jsou Číňané z Číny; toužící napravit reputaci čínských výrobků. B&O;AKG etc. jsou €u firmy vyrábějící v Čínè...
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 10. 8. 2016 05:14

A kolikrát to v číně vyroběj lépe než v Evropě...viz.AKG K701 rakouské ruční výroby...a membrány plné bublinek...
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod f1sker.com 10. 8. 2016 05:49

Nezacali sa tie bublinky objavovat az po presunuti vyroby do Ciny?
f1sker.com
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 10. 8. 2016 06:55

Já jsem modelář takže vím že v čínském prostoru (ČLR;Tchajwan;Hong-Kong) je dost technologicky velmi schopných firem. Avšak u zboží vyrobeného u evropské nebo americké značky to pořád beru jako nevýhodu. Ale jak vidno firmy zatím výrobu zpět do Evropy nebo USA nepřesouvají. Jen u něčeho (třeba Macu Pro)...což je svým způsobem škoda. U budgetu to lze pochopit ale hi-end by made in China být neměl...je to neprestižní....
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zatycz 10. 8. 2016 07:46

Darwel píše:To dokaze jenom PC. Vybirat sluchatka do 6k a pak si naprosto proti radam koupit AKG Y50 za 2.5k. Genialni. :lol:

No počkej, ono se mu to rozleží, tak ty Y50 vrátí, bude týden špekulovat a pak si, navzdory radám, koupí ty Momentum OnEar Samba :)
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 10. 8. 2016 20:01

Ale nekoupím.... koupím si bengy :) Ale chtěl bych tu verzi ve světlé kůži a nikde ji nevidím. Ty černé jsou takové nenápadné.

A Y50 jsou fajn, lehoučké a netlačí.

Pokud jsou ý padesátky tak blbý tak proč mají cenu do prestižního audio magazínu ?
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 10. 8. 2016 20:48

to není žádný prestižní magazín...to je jako český Stereo Video...a v testech vyhrává kdo si zaplatí..

http://www.vychytaneceny.cz/detail/beop ... ion/436298
http://www.pcnetgroup.cz/detail/beoplay ... ion/436298
https://www.mobilduo.cz/beoplay-h6-sluc ... al-edition
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 12. 4. 2017 21:57

Tak jsem nakonec sehnal za velmi slušnou cenu (rušení prodejny) AKG 845 BT. To myslím není špatná volba, ni ?
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 13. 4. 2017 14:56

Můj ty bože to je nádhera, stokrát slyšené skladby najednou ožily....
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod razerfan 19. 4. 2017 07:43

kdybych kupoval první lepší sluchátka na doma, šel bych asi do sennheiser hd518 (zábavný zvuk, pohodlná, zahrají ze všeho), a kdybych kupoval první lepší sluchátka na ven, šel bych do špuntů Sennheiser asi model cx-300ii

ty 845 bt jsou sluchátka na doma a pyšní se technologií BT, takže peníze které nacpali do BT asi chybí jinde. Z pohledu audiofilského - chybí jim Aptx, takže posledc přes BT ti ze zvuku CDček udělá mp3ky. BT má i své výhody - můžeš se pohybovat po místnosti, podle dosahu i po bytě, takže s nimi můžeš třeba v kuchyni mít nádobí, ale kabel je kabel - s kabelem se můžeš opřít o kvalitu převodníku a zesilovače který si koupíš kdežto při poslechu přes BT máš jen kvalitu převodníku a zesilovače schovaného v samotných sluchátkách a není žádná možnost jak to změnit. Takže BT sluchátka jsou praktická ale na audiofilský zvuk zapomeň pokud tedy nemáš Aptx a za druhé pokud ta sluchátka nestojí majlant a velká část z té ceny nešla do převodníku a zesilovače ukrytého ve sluchátkách. Ale třeba je to právě případ těchto AKG - tím pádem jsi udělal dobrý kauf - protože se už nemusíš zabývat kvalitní zvukovkou (čili převodníkem a zesilovačem) a máš je už ve svých sluchátkách.

ps Neslyšel jsem je, takže není vyloučeno, že bych byl překvapen z toho jak dobře hrají. To co píšu výše je jen úvaha na téma jak to s těmi BT sluchátky vlastně je, ale důležité ve výsledku jsou jen tvé uši a dobrý pocit z poslechu - kvůli nám si sluchátka nekupuješ - takže pokud jsi happy z toho že dobře hrají tak je všechno v pořádku jak brambory v řádku a můžeš si konečně pogratulovat, že má tvoje dušička pokoj

Howgh
razerfan
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka