Sluchadla ako darcek (70e)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Sonula 10. 8. 2016 20:00

Custe,
chcela by som priatelovi kupit sluchadla so stropom 70e. Je to programator, nema ziadne specialne naroky na kvalitu zvuku. Pocuva predovsetkym elektronicku hudbu. Sluchatka by mali byt najma pohodlne, aby mohol s nimi sediet pri PC aj cely den. Mali by mat aj mikrofon.
Dik za tipy :)
Sonula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JoxY 10. 8. 2016 20:30

Ak je podmienkou mikrofon, tak by som za seba odporucil Kingston Cloud HyperX, alebo HyperX II.
JoxY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod OSiRiSsk 10. 8. 2016 21:35

Ak nie je podmienkou mikrofón, tak ak si trošku priplatíš, môžeš mať Audio-Technica ATH-AVC500 , čo už je zaujímavý model.

Ešte dve základné otázky:

1) Potrebujú tie slúchadlá aj izolovať? (obidvomi smermi)
2) Hľadáš slúchadlá do uší /špunty/ alebo klasické "veľké" na uši/okolo uší?
OSiRiSsk
Junior

Odeslat příspěvekod Sonula 11. 8. 2016 08:42

-Tie Kingston Cloud HyperX nad tymi som uz uvazovala. Vyzeraju celkom fajn.
-Urcite pojde o velke sluchatka. Izolovane byt nemusia v praci ma vlastny kancel a doma je to jedno. Max, ak by boli izolovane smerom von (teda, aby ma neterorizoval svojou hudbou :D)
-Mikrofon je urcite vyhodou. (momentalne ma https://www.alza.sk/hama-cs-461-biely-d ... d=18843339 , ale uz len tu tycku :D hned by sa mi zilo lahsie, keby som ho mohla hodit do kosa :D )
-Audio-Technica ATH-AVC500 su uz bohuzial nad rozpocet,okrem toho ani jeden z nas nieje nejaky hudobny guru :D Ja osobne uz 3 rokom mam SteelSeries Siberie V2 a som nimi nadmieru spokojna :) (cim skor bude mat nove sluchatka, tym skor budem mat istotu, ze neroztiahne s tou jeho velkou hlavou moje :twisted: )
Sonula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 11. 8. 2016 09:07

Ak nemusia byt uzavrete, tak Omnitronic SHP-600. Okrem super zvuku su aj vyborne spracovane. Zvuk je lepsi ako u Kingstonov, ale neizoluju smerom von.

Ako alternativa k tym Kingstonom s mikrofonom, Superlux HMD660, HMC681 Evo.

Nejde o to ci je clovek nejaky hudobny guru, ide o to ze za tie iste peniaze sa daju kupit kvalitne, ale aj zle sluchadla.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod OSiRiSsk 11. 8. 2016 10:18

@Sonula, ak s priateľom bývaš na jednej izbe, tak musíme hľadať uzavrené modely, inak budeš terorizovaná :-D

Takže ešte raz:

-- Uzavrené
-- Pohodlné
-- Okolo uší / na uši
-- mikrofón
-- do 70 eur

Mňa teda takto z hlavy nenapadá nič, takže prenechám miesto skúsenejším :-)
Ešte sa na to neskôr pozriem. Sennheiser robí uzavreté modely pre gamerov, len neviem v akej cene.
OSiRiSsk
Junior

Odeslat příspěvekod Sonula 11. 8. 2016 13:20

Napadla ma este 1 vec. Sluchatka by mali byt dostupne na Slovensku
Tieto: Superlux HMD660, HMC681 Evo co som tak zbezne pozrela na net, nevyhodilo mi ziadny slovensky eshop .
Sonula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sonula 11. 8. 2016 16:18

Fuha dakujem! Mne tam vyhadzovalo same polske obchody :oops:

-- 11. 8. 2016 17:39 --

a co tieto? http://www.muziker.sk/superlux-hmc631-white
Povodne som chcela sluchatka okolo 50e, ale nadobudla som pocit, ze v tejto cenovej kategorii nic moc nenajdem :) Takze som zostala prijemne prekvapena z tvojho tipu.
Sonula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod meme1255 11. 8. 2016 17:29

Zdravím, omlouvám se, že se přidávám, ale mám totožné požadavky, až na to, že mikrofon nemusí být. Nějaký rychlý tip na případnou alternativu bez mikrofonu? Limit taky těch 50 - 70 €.
meme1255
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sonula 14. 8. 2016 12:28

bump
Sonula
Kolemjdoucí