Sluchátka

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MartasI7 21. 8. 2016 22:04

Ahoj, poraďte mi prosím nějaká nová sluchátka. Do teď sem používal AKG K450, zvuk mi celkem vyhovoval.

Hudebních žánrů mám rád několik, přes elektronickou hudbu, rap, ale i Linkin Park, Simple plan atd. Mám rád když mají sluchátka úderné basy u elektronické hudby a rapu, ale aby zvuk byl u rockovějších žánrů nepomíchaný a vyvážený. Dalším požadavkem je, aby bylo slyšet co nejméně hluku dovnitř a co nejméně hudby ven.

Sluchátka bych chtěl s náušníky kolem uší, K450 byly na uších a chtěl bych změnu. Špunty rád nemám.
Poslouchat budu na iPhonu. Zkoušel sem Bose QC25, ale zvuk byl slabý, nevím, jestli ho mobil nedokázal vybudit a nebo jestli hrají opravdu tak zle..

Cena do 4 000,- ale pokud se najde dobrý poměr ceny a výkonu do např. 2 500,-, tak by to byla paráda. Sluchátkům za vyšší cenu se nebráním, ale myslím, ž nemá smysl investovat do dražších sluchátek se zdrojem z iPhonu. No pokud by se nějaké našli, tak mi je taky napište a popřemýšlím.. Jsem z Brna, takže pokud budou sluchátka na vyzkoušení třeba v Audigu, tak budu jen rád.
Děkuji za každou radu.
MartasI7
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 22. 8. 2016 06:57

Nemyslim zeby drahsie sluchadla nemali zmysel. Iphone je dobry, prenosny zdroj zvuku aj pre vyssie modely. Na tie zanre, a s poziadavkou vyraznejsich basov napr. V-Moda M100. Bude to vyrazny posun oproti K450, a aj konstrukcne je to ina galaxia.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod MartasI7 22. 8. 2016 08:15

Půjdu si je poslechnout, ještě nějaký tip pokud možno pod 4 000,-?
MartasI7
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 22. 8. 2016 09:17

Zalezi co si ochotny so sebou tahat a co uz nie z hladiska rozmerov. Do 4000,- toho na tom audigu vela rozumneho, over ear a prenosneho vela nieje, jedine ak z tych domacich modelov ako napr. Beyerdynamic Custom OnePro, Rock Jaw Acero, Audio-Technica ATH-M50X. To su ale vsetko rozmerovo vacsie kusy s (vacsinou hrubym kablom).
Pripadne vyborne a skladnejsie su Audio-Technica ATH-SR5, tie ale maju skor rovnejsi zvuk, nemusi ta uspokojit bas.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod vencaxxx 22. 8. 2016 09:41

Zminovane Custom One Pro mám na bazaru kdyby byl zájem...vybuditelnost z mobilu neni problem, s prenositelnosti uz je to pravda horsi, ale to bude asi se vsemi sluchatky over ear konstrukce. Na tahani s sebou vsude jsou spunty ;)

Mam ale pocit ze jsem je uz venku na nekom taky videl...a co se tyce kabelu tak je opravdu tlustej, ale celkem poddajnej a da se vymenit...
RIHA NANO S PLUS, BVAudio PA300 SSE, Singxer SDA-2
vencaxxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MartasI7 22. 8. 2016 10:44

ATH-SR5 také vyzkouším, ostatní se mi opravdu zdají hodně velké na přenášení. Ještě sem se díval na ATH-MSR7 co na ně říkáte?

Určitě vyzkouším V-Moda Crossfade M-100 a pár modelů od Audio-Technica..
MartasI7
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 22. 8. 2016 11:30

MSR7 su super, ale je to rovnaky pripad ako nizsi model. Nadupaneho zvuku sa nedockas tak to nemusi byt to prave orechove. Kazdopadne urcite vyskusaj. Takisto B&O H6.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod MartasI7 22. 8. 2016 11:47

Jedny z nejhezčích sluchátek co sem viděl, bohužel je k vyzkoušení nemají..
MartasI7
Junior

Odeslat příspěvekod MartasI7 22. 8. 2016 16:08

Tak vyhrává V-Moda M100, ty hrají úžasně, hloubek je tam trošku víc, ale ekvalizér si s tím poradil. B&O H6 na vyzkoušení nemají, ale prodavač poradil, že je to v podstatě něco mezi on ear a around ear, takže ty asi padají, protože chci around a nevím, jestli by se mi tam ucho vešlo..
MartasI7
Junior

Odeslat příspěvekod radimecek13 22. 8. 2016 19:34

prodavač kecal,mám v nich celý uši a ještě tam je mezera...
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bacil2 22. 8. 2016 19:53

Presne tak ako píše radimecek13 ... ogar kecal
... len pre porovnanie H6, Meze 99 Classsics a Oppo PM3

Obrázek
bacil2
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MartasI7 23. 8. 2016 09:13

Dobrá, zkusím si někde zařídit vyzkoušení, vzhledově bych raději H6, než M100
MartasI7
Junior

Odeslat příspěvekod MartasI7 26. 8. 2016 15:56

Moc vám děkuji za doporučení, zakoupil sem H6! Teď je rozehrávám. M100 jsou taky super, porovnával sem asi půl hodiny a nakonec sem usoudil, že M100 jsou příliš basové a sice je hmotnost jen o 50g vyšší, ale přišli mi těžké..
Ještě jednou děkuji :-)
MartasI7
Junior

Odeslat příspěvekod radimecek13 26. 8. 2016 18:05

není zač...H6 jsou za ty peníze vynikající sluchátka..
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý