Ahoj, poraďte mi prosím nějaká nová sluchátka. Do teď sem používal AKG K450, zvuk mi celkem vyhovoval.
Hudebních žánrů mám rád několik, přes elektronickou hudbu, rap, ale i Linkin Park, Simple plan atd. Mám rád když mají sluchátka úderné basy u elektronické hudby a rapu, ale aby zvuk byl u rockovějších žánrů nepomíchaný a vyvážený. Dalším požadavkem je, aby bylo slyšet co nejméně hluku dovnitř a co nejméně hudby ven.
Sluchátka bych chtěl s náušníky kolem uší, K450 byly na uších a chtěl bych změnu. Špunty rád nemám.
Poslouchat budu na iPhonu. Zkoušel sem Bose QC25, ale zvuk byl slabý, nevím, jestli ho mobil nedokázal vybudit a nebo jestli hrají opravdu tak zle..
Cena do 4 000,- ale pokud se najde dobrý poměr ceny a výkonu do např. 2 500,-, tak by to byla paráda. Sluchátkům za vyšší cenu se nebráním, ale myslím, ž nemá smysl investovat do dražších sluchátek se zdrojem z iPhonu. No pokud by se nějaké našli, tak mi je taky napište a popřemýšlím.. Jsem z Brna, takže pokud budou sluchátka na vyzkoušení třeba v Audigu, tak budu jen rád.
Děkuji za každou radu.