VIVO XE800 první dojmy

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dazo 11. 10. 2016 08:47

Dnes ich ma v akcii čínanko :D
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 11. 10. 2016 10:06

co hodit link?
kultus
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vencaxxx 11. 10. 2016 10:19

Je v prvním postu.
RIHA NANO S PLUS, BVAudio PA300 SSE, Singxer SDA-2
vencaxxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 11. 10. 2016 19:09

Svoje vivo už jsem udal :-).
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hanysek3099 13. 10. 2016 13:52

Tak nakonec nabízím svoje VIVA k dispozici, pokud by o ně měl někdo zájem. Zatím je nedávám přímo na bazar, nespěchám na to, ale pokud by je někdo chtěl a nechtělo se mu čekat na doručení za číny, tak napište SZ a domluvíme se. Mám bohužel atypicky široký zvukovod a nemám čas ani chuť testovat a objednávat různé nástavce .....
Zřejmě mi moc nefungují SZ, takže případný zájemce prosím na e-mai hhfoto@seznam.cz
zdroj: Samsung Z Fold 5
Over-ear: Sennheiser Momentum 4 wireless
TWS: Technics AZ80E-K
hanysek3099
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milennium 14. 10. 2016 14:32

Takto, řekněme si to narovinu, VIVO XE800 hrají opravdu jako sluchátka za 400,-... Žádný zázrak to není.
Leží mi v šuplíku doma, takže kdo chce, tak za náklady je prodám.
milennium
Junior

Odeslat příspěvekod encroft 14. 10. 2016 17:35

Nevím, jak hrají sluchátka za 400, ale mohu srovnávat s s Phonak Audeo PF112 a Rockit R50 a v přímém porovnání s těmito x-násobně dražšími sluchátky si vůbec nevedou špatně. Rozhodně jsou lepší, než Sony MH1C a to jak po stránce zvukové, tak i po stránce komfortu. Jinak jde o celkem vyrovnaná sluchátka, která tolik nebasují jako MH1C, ale bas umí zahrát velmi slušně (ale záleží na preferencích...někomu přifouklé basy u Sony vyhovují). Oproti nim mají i více středů a jasnější (ale trochu tvrdší) výšky....to je tak co si vzpomínám. Co se týká komfortu nošení...sedí výborně, není problém je nosit normálně, nebo za uchem. Je důležité je zasunout hlouběji do ucha, jinak hrají špatně jako každá sluchátka, která nejsou správně usazená. Zkoušel jsem pěnové nástavce, ale kromě lepší izolace to nebylo ono...lépe hrály s těmi dodanými gumovými. Kabel odpovídá ceně, ale vypadá celkem odolně a nemotá se. Takže za mě: poměr výkon/cena: vynikající.
encroft
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 15. 10. 2016 10:04

vivo jsou na svoji cenu po stránce zvuku výborné. Opravdu nehrají jako běžná sluchátka za 400,- :-D.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 15. 10. 2016 10:39

Millennium nenapsal ale co mu na zvuku VIVO XE800 a proč je považuje v téhle stránce za laciná.

Edit Jej chybka... Co mu na zvuku vadí
Naposledy upravil LOPO_X dne 15. 10. 2016 19:25, celkově upraveno 1
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pavlicko 15. 10. 2016 18:20

...včera dorazili. V kombinácii s Fiio X3 2gn, s nádstavcami od Vsonic VC02, hrajú výborne. Lepšie ako Hifiman RE 400 a to asi hovorí za všetko....
pavlicko
Junior

Odeslat příspěvekod ...drát 15. 10. 2016 19:21

ako zvládnu napr. toto? :
https://youtu.be/rR94NDIfGmA
(viem že kvalita YT nie je ideál :-) )
...drát
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dajsi 22. 10. 2016 15:12

Skúsil niekto vybrať kovove mriežky ? ako hlboko ich mam strkať do ucha, bojim sa že som dostal vadný kus
dajsi
Junior

Odeslat příspěvekod vencaxxx 22. 10. 2016 16:18

Noo, hluboko. Chce to ze začátku trochu laborovat, ale jak si zvyknes tak už to bude pohoda. Líp to jde s kabelem za ucho. Sluchátko je pak jakoby nakloněný směrem do zvukovodu a částečně se ztratí v uchu.
vencaxxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dajsi 23. 10. 2016 20:00

Bez kovovych mriežok to hraje +-narovnako, ale problemy pominuli, vdačím zato správnemu uloženiu v uchu, pôvodným nadstavcom, z mh1c to nehralo tak dobre, aj ked izolácia bola na vyššej urovni. Je pravda že sluchadla treba nechat rozohrať(rozhodujúci faktor) aspoň 100 hodin- dovtedy hrali strašne a cez ten čas prešli drastickou transformáciou zvuku, už len počkať na vyseparovanie stredného pásma, lebo zatial je to dost zahuhlane. Za tie peniaze? dakujem ti za skvelý tip.
dajsi
Junior

Odeslat příspěvekod kouzelnik3 6. 11. 2016 14:05

V rámci akce 11.11 budou viva za cca $13!

http://s.aliexpress.com/nM3yERjI
kouzelnik3
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka